- Kroppen hennes er totalforandret

Sandra Bullock følger strengt treningsregime etter bruddet med sin utro ektemann.

<strong>NY KROPP:</strong> Sandra Bullock viser fram sin nye kropp på den røde løperen etter å ha trent målbevisst i lang tid. Foto: Stella Pictures
NY KROPP: Sandra Bullock viser fram sin nye kropp på den røde løperen etter å ha trent målbevisst i lang tid. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter bruddet med den utro ektemannen Jesse James (42) har Sandra Bullock (47) totalforandret kroppen og er mer sexy enn noen gang.

Filmstjernen har søkt hjelp hos den personlige treneren for de største stjernene, Simone De La Rue, for å få en best mulig kropp.

De La Rue, som utviklet sitt eget yoga- og pilates-inspirerte Body by Simone-program som trening i sin dansekarriere, sier at Bullock er hundre prostent motivert for treningen    

- Sandra har forandret kroppen fullstenidig etter å ha startet med programmet. Hun trener en time om dagen, seks ganger i uka. Hun er ekstremt motivert og driftig, sier Simone De La Rue til RadarOnline.com.

På treningsstudioet i New York trener Bullock både styrketrening og dansetrening for å styrke kroppen.

- Sandra elsker definerte armer, sier treneren, som avslører at filmstjernen er opptatt av å bygge en jevn muskelmasse uten at musklene blir for fremtredene.

Ettersom Simones metode er basert på dans, hjelper det Bullock med å bygge en sterk, feminin og grasiøs danse-kropp som passer perfekt for hennes rød løper-øyeblikk, skriver RadarOnline.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sammen igjen to måneder etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer