- Kroppen er helt fantastisk

Håndballstjerna Gro hammerseng har fått ny respekt for kvinnekroppen.

FORELDRE: Gro og Anja blir foreldre i februar til neste år. Her fra Idrettsgallaen i januar i år. Foto: Stella Pictures
FORELDRE: Gro og Anja blir foreldre i februar til neste år. Her fra Idrettsgallaen i januar i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar til neste år blir håndballspillerne Gro Hammerseng (31) og Anja Edin foreldre for første gang. I det lesbiske forholdet er det Hammerseng som går gravid, og 31-åringen er overrasket over kroppens maskineri.

- Kroppen er helt fantastisk. Måten den fungerer på. Jeg er overveldet over at det vokser et lite menneske inni meg. Jeg har fått ny respekt for hva kvinnekroppen får til, sier hun i et intervju med magasinet Henne.

Men selv om Gro er i god fysisk form, både før og under svangerskapet, har hun merket at kiloene har begynt å legge seg rundt magen.

- Jeg er så fornøyd med at jeg endelig har fått skikkelig mage. Hittil har jeg bare følt meg kvapsete. Det har liksom bare vært litt ekstra fett foran der, sier hun.

Allerede nå er det mange som har lyst til å kjenne på den voksende magen, og Gro innrømmer at hun savner å være litt mer «fast i fisken».

- Særlig menn. Hva er det for en oppførsel? Ingen jenter liker vel å bli tatt på fettet sitt? Det hender jeg savner å være fit og fast. Jeg mener ikke at jeg har forfalt totalt, men kroppen min er definitivt noe helt annet enn før, forteller hun åpent.

Paret diskuterte hvem som skulle gå gravid, og siden Gro hele tiden har hatt et ønske om å bære fram et barn var det hun som «fikk lov» til å gå gravid - denne gangen.

Men hvordan graviditeten ble til holder hun tett til brystet.

- Det sier seg selv at vi måtte ha litt hjelp, så det har vi sørget for. Men mer synes jeg ikke det er riktig å si.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Operert for brystkreft

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer