Krølltopp fikk drømmejobb

Trivelige Øyvind Fjeldheim blir TV2s frontfigur på lørdager.

TIL KRIG: TV2s Øyvind Fjeldheim skal utfordre NRK på lørdager. Foto: TV2
TIL KRIG: TV2s Øyvind Fjeldheim skal utfordre NRK på lørdager. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Drømmejobb?


Øyvind Fjeldheim skal regjere TV 2-lørdagen fra midten av august.
Haugesunderen blir programleder for et nytt underholdningsprogram som går direkte fra byene der TV 2 dagen etter sender ukens toppkamp fra Tippeligaen.


- Dette er kanskje drømmejobben! Jeg kunne selvfølgelig ikke si nei til denne muligheten – en og en halv time på lørdag i beste sendetid, sier en entusiastisk Øyvind Fjeldheim.


FLERE TV-NYHETER: Se her!


Konseptet, som foreløpig er navnløst, beskrives best som et ”bredt anlagt underholdningsprogram”, som kommer til å dra veksler både på lokalt engasjement, fotball og underholdning. Foreløpig er det planlagt seks sendinger seks lørdager i høst, som alle kommer til å gå i forkant av TV 2s hovedkamp den påfølgende søndagen. Åsted blir på sentrale steder i sentrum av byene som besøkes.


Programleder Fjeldheim har stor sans for konseptet.


- Jeg synes det er utrolig spennende at programmet er knyttet opp mot fotballen, spesielt i og med at vi kommer til byer der det er folkefest, og en stor kamp dagen etter. Samtidig er det viktig å presisere at dette blir et underholdningsshow, og alt skal definitivt ikke handle om fotball. Vi blander en dose fotball, litt lokalpatriotisme og litt talkshow. Dessuten vil vi få inn artister, fotballspillere, og en miks av aktuelle gjester, sier Fjeldheim.


Programleder Fjeldheim vil også få en medprogramleder og en komiker med på laget. TV 2s prosjektleder for satsingen, Andreas Hatlevik, gleder seg til programmet, som går på luften for første gang fra Molde lørdag 12. august, én dag før storoppgjøret mot Rosenborg.


- Programmet skal stå på egne ben, men samtidig ta pulsen på kampen dagen etterpå. Vi skal lage et program for hele familien og ta pulsen på byen, idretten og menneskene. Vi legger opp til både aktiviteter, aktuelle gjester og spennende musikkinnslag, sier Hatlevik.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer