Krokodillejegerens 15 år gamle datter henges ut

- Hun er bare 15 år gammel, men har allerede skaffet seg en del fiender.

NYTT ENGASJEMENT: Steve Irwins datter Bindi (15) er blitt SeaWorld sitt nye ansikt utad. Det liker ikke alle like godt.Her er hun sammen med moren Terri. Foto: Splash News/ All Over Press
NYTT ENGASJEMENT: Steve Irwins datter Bindi (15) er blitt SeaWorld sitt nye ansikt utad. Det liker ikke alle like godt.Her er hun sammen med moren Terri. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Snart åtte år er gått siden krokodillejegeren Steve Irwin døde etter å ha blitt stukket av en piggrokke i 2006.

Nå er datteren hans Bindi Irwin blitt 15 år gammel, og hun har gått i farens fotspor, noe som har ført til massiv oppmerksomhet.

Denne uken kunngjorde Bindi, moren Terri og broren Robert at de hadde inngått en samarbeidsavtale med SeaWorld, som driver med underholdning med havdyr.

- Jeg er lykkelig over å kunne gå i min fars fotspor, og sørge for at alt han jobbet så hardt for fortsetter i de kommende generasjoner, sa Bindi da hun denne uken gjestet «Good Morning America», ifølge Daily Mail.

Hele familien strålte over å være en del av SeaWorld.

- Vi er veldig glade over å endelig kunne være en del av SeaWorld sitt nye foretak, «Generation Nature», utdypet hun ifølge nettstedet Toofab.com.

DØDE: Bindis far, den kjente krokodillejegeren Steve Irwin, døde i 2006. Foto: All Over
DØDE: Bindis far, den kjente krokodillejegeren Steve Irwin, døde i 2006. Foto: All Over Vis mer
GLAD I DYR: Men PETA mener Irwin-familien utnytter dyrene til egen fortjeneste. Foto: Doug Meszler / Splash News/ All Over Press
GLAD I DYR: Men PETA mener Irwin-familien utnytter dyrene til egen fortjeneste. Foto: Doug Meszler / Splash News/ All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet

Men det er ikke alle som deler Irwin-familiens glede. Dyrevernsorganisasjonen raser mot Irwin på grunn av det nye partnerskapet.

- Irwin-familien har utnyttet dyr i årevis, så det kommer ikke som noen overraskelse at Bindi har takket ja til å bli SeaWorlds nye trekkplaster. Men å sette ansiktet hennes på SeaWorlds hjemmeside dekker ikke over det faktum at hvaler, delfiner og andre dyr lider i SeaWorld sine bittesmå tanker etter å ha blitt tatt fra familiene sine, forteller organisasjonen til nettstedet.

«Hun er bare 15 år gammel, men har allerede skaffet seg en del fiender», skriver nettsted Toofab.

LES OGSÅ: Se, så stor hun er blitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer