- Kroken biter hardt fra seg

Men Paralympics-stjernens dansepartner er ikke redd.. Se video!

SÅR: Cato Zahl Pedersens dansepartner Marianne Sandaker har fått sår i hendene etter Pedersens protesen. Men det bryr hun seg ikke noe om.
SÅR: Cato Zahl Pedersens dansepartner Marianne Sandaker har fått sår i hendene etter Pedersens protesen. Men det bryr hun seg ikke noe om. Vis mer
Se video med Cato Zahl Pettersen og Marianne Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Klokken 19.30 er andre runde av årests Skal vi danse på TV 2 i gang.

Etter forrige lørdags opptreden på «Skal vi danse», var Paralympics-stjernen Cato Zahl Pedersen (51) og hans dansepartner Marianne Sandaker, strålende fornøyde med sine egne prestasjoner - på tross av middelmådige karakterer fra dommerne.

- Det var en utrolig god opplevelse. Jeg har ikke noe forhold til å vurdere dommerne. Dommere er jo profesjonelle. Men jeg synes jeg danset bedre enn fire eller fem. Jeg tror seerne synes det òg. Det er jo to poler her da. Det er jo begeistringen og innlevelsen, og den synes jeg vi hadde, også ser de på trinnene og de småtingene, sier Pedersen til Seher.no

51-åringen mangler en arm, og har med det et ganske mye større handikap enn de andre deltagerne. Dermed har han også visse utfordringer å stri med i tiden som kommer.
Dansepartneren Marianne synes det er stas å få danse med den livlige idrettshelten, som har 13 Paralympics-gull å se tilbake på. Men helt smertefritt går det likevel ikke.

- Den biter ganske mye fra seg, det blir mye krefter, sier Cato.

Men Marianne, som har fått sår i hendene etter Catos krok, er ikke redd.

- Aldri, den biter jo ikke da. Er ikke redd for noen ting. Gnagsår og sår det bryr jeg meg ingenting om, det går kjempe fint, sier Sandaker.

Sammen med Anne-Marie Ottersen og Einar Gelius, havner Cato Zahl Pedersen og hans dansepartner i bunnsjiktet på Unibets vinnerodds, som ser slik ut:

Stig Henrik Hoff: 5.50

Maria Haukaas Mittet: 6.00

Cecilie Skog: 6.50

Andrine Flemmen: 7.50

Aylar Lie: 8.00

Håvard Lilleheie: 8.00

Stine Buer: 10.00

Åsleik Engmark: 10.00

Tommy Fredvang: 12.50

Anne Marie Ottersen: 15.00

Cato Zahl Pettersen: 15.00

Einar Gelius: 20.00

Skal vi danse» sendes lørdager kl. 19.30 på TV 2. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg som trodde Tor satt med en sitron i rumpa i dag


[obj:media:8937]