Miranda Lambert:

Kritisert etter dette - nå svarer hun

- Jeg ville åpenbart aldri tolerert at dyr blir behandlet dårlig.

STJERNEMØTE: Da Miranda Lambert delte dette bildet av seg selv, Joe Exotic og hans ansatte på Twitter, reagerte flere. Nå forklarer country-stjernen bakgrunnen for bildet. Foto: Twitter / Miranda Lambert
STJERNEMØTE: Da Miranda Lambert delte dette bildet av seg selv, Joe Exotic og hans ansatte på Twitter, reagerte flere. Nå forklarer country-stjernen bakgrunnen for bildet. Foto: Twitter / Miranda Lambert Vis mer
Publisert

Mandag delte countrystjernen Miranda Lambert (36) et innlegg på Twitter som fikk flere til å reagere.

«Her er et lite mandagsminne til dere alle», skrev artisten sammen med en bildeserie av seg selv og Joe Exotic (57) - som den siste tiden har vært mye omtalt på bakgrunn av Netflix-dokumentaren «Tiger King».

Joe Exotic, hvis egentlige navn er Joseph Allen Maldonado-Passage, drev i mange år Greater Wynnewood Exotic Animal Park i Oklahoma, der han stilte ville katter til disposisjon for publikum.

Han sitter for tiden i fengsel, og er dømt for 17 tilfeller av dyremishandling og for å ha planlagt leiemord ved to tilfeller på sin årelange erkefiende, Carole Baskin.

Med tanke på at det i kjølvannet av Netflix-dokumentaren har kommet fram flere detaljer rundt Exotics dyrehold, var det flere som reagerte på at Lambert delte bilder med ham.

Det skriver People.

Krass kritikk fra fansen

«Jeg har vært fan av deg i over ti år, men han (Joe Exotic, journ.anm.) drepte uskyldige og friske tigre», er blant kommentarene som har dukket opp under Lamberts innlegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer