Cruz og Victoria Beckham:

Kritiseres: - Veldig upassende

Stjerneparet David og Victoria Beckhams sønn vekker oppsikt med fersk photoshoot.

KRITIKK: De nye bildene av kjendissønnen Cruz Beckham skapte reaksjoner. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: De nye bildene av kjendissønnen Cruz Beckham skapte reaksjoner. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det mye omtalte stjerneparet David (46) og Victoria Beckham (47) har holdt sammen i tykt og tynt i en årrekke.

Gjennom 23 år som ektepar har duoen også måttet stå i mye kritikk, både når det gjelder ekteskapet og barna deres.

Denne gangen hagler kritikken mot deres nest yngste sønn, Cruz Beckham (17), etter at han nylig stilte opp på en «dristig» photoshoot for i-D Magazine. Det melder The Independent.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

Kritikken hagler

Cruz er en av fem stjerner som fronter magasinets «Out of Body»-utgave. På bildene har han rosa hår og poserer i bar overkropp iført en hvit bokser og lange jeans.

Ifølge The Independent har bildet en slående likhet med pappa Davids forside av magasinet The Homme Plus, som han prydet i mai i fjor.

Begge ble også fotografert av den amerikanske fotografen Steven Klein.

Det er ingen tvil om at Victoria er stolt av tenåringssønnen sin. Mandag delte hun nemlig flere bilder på Instagram fra sønnens photoshoot.

Bildene fikk derimot ikke helt den reaksjonen Spice Girls-stjernen trolig hadde ventet seg. Flere av stjernas følgere strømmet til kommentarfeltet for å kritisere bildene og mener at Cruz er for ung for å posere på den måten.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

«Dette er veldig upassende på alle måter. Ingen ønsker å se en knapt 17 år gammel gutt halvnaken. Det er faktisk ganske ekkelt når du tenker over det og oppriktig bekymringsfullt. Foreldrene hans burde aldri ha akseptert dette, og ikke publikasjonen heller», skriver en, og fortsetter:

«Hvis dette var en 17 år gammel jente ville det ikke vært tvil om det. Folk ville blitt rasende, og det samme burde gjelde her».

«Jeg vil ikke se en 17-åring på denne måten», kommenterer en.

YDMYKES: David Beckham fikk virkelig kjørt seg da James Corden regisserteen spøk av høyeste klasse. Vis mer

«Dette er flaut. Hvorfor er du stolt av at sønnen din ser ut som utslitt narkoman på en magasinforside?» skriver en annen.

«Fint å se at foreldrene hans bryter loven ved å la sønnen ta tatoveringer. Trodde du måtte være 18 for å bli tatovert, men jeg antar at loven ikke gjelder fordi de er kjendiser …» følger en tredje opp med.

I Storbritannia er det ulovlig å tatovere seg før man fyller 18 år.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper viste sine ferdigheter i Instagram-video. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Verken Victoria Beckham eller Cruz Beckham har hittil uttalt seg om kritikken.

Det skal derimot nevnes at kjendissønnen ikke har noen planer om å satse på en modellkarriere. I intervjuet for magasinet avslører Cruz at han heller vil fokusere på en karriere innen musikk.

LES OGSÅ: Én detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer