Reese Witherspoon:

Kritiseres: «Hva skjer med retusjeringen?»

Flere reagerer på magasinforsiden av skuespilleren.

FANSEN REAGERER: Flere går hardt ut mot magasin etter at Reese Witherspoon ser ugjenkjennelig ut. Foto: Arroyo O'Connor / Pa Photos / NTB
FANSEN REAGERER: Flere går hardt ut mot magasin etter at Reese Witherspoon ser ugjenkjennelig ut. Foto: Arroyo O'Connor / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

At magasinforsider, så vel som Instagram-bilder, retusjeres og manipuleres over en lav sko, er dagligdags i 2021.

I flere tiår har modeller og kjendiser fått ansikt og kroppen endret for å ta seg bedre ut i bladhyllene, og nå tar det bare et tastetrykk for å jevne ut huden, forstørre øyne og lepper, og minske nesen. Det gjøres enkelt med et filter i sosiale medier.

Det har imidlertid aldri vært større fokus på digitale ansikts- og rumpeløft, og flere har måttet stå til ansvar for overdreven bruk i kommentarfeltene.

Skaper reaksjoner

Sist ut er skuespiller Reese Witherspoon (45), som nå pryder forsiden av magasinet InStyle.

Hadde det ikke vært for navnelappen ved siden av, er det nok få som hadde skjønt at det var nettopp Witherspoon som poserte i «den lille sorte».

Page Six er blant mediene som omtaler forsiden.

Hun er nemlig helt fri for fine linjer i ansiktet, og øynene har fått en helt ny blåfarge. Det er flere som påpeker at noen har vært litt ivrige i Photoshop før print.

«Ja, hun er vakker, men det er ikke slik hun ser ut. Jeg er overrasket over at hun godkjente det», skriver én.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer