Victoria Beckham:

Kritiseres: - Fryktelig farlig

Victoria Beckhams uttalelser om kvinnekroppen har ikke falt i god jord hos alle. Nå er hun i hardt vær.

HYLLER: Motemogulen Victoria Beckham hyller kvinnekroppen i nytt intervju. Foto: Maja Smiejkowska / Shutterstock / NTB
HYLLER: Motemogulen Victoria Beckham hyller kvinnekroppen i nytt intervju. Foto: Maja Smiejkowska / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at den tidligere «Spice Girls»-sangeren og motemogulen Victoria Beckham (48) er kjent for å ha lagt mye fokus på kropp og vekt, og hun er heller ikke fremmed for ekstreme dietter.

Til slutt skal det dog ha gått så langt at vennene til 48-åringen så seg nødt til å sette ned foten, og siden har fokuset snudd. Nå hyller hun nemlig kvinnekroppen i alle fasonger.

- Vil ha pupper og rumpe

Motemogulen gjorde nylig et intervju med Grazia Magazine i forbindelse med sin nye kleskolleksjon VB Body. Der forteller hun blant annet om endringene som har skjedd i løpet av de siste årene hva gjelder kvinneidealet. I motsetning til tidligere har hun nå et helt annet syn på det.

- Det er ikke lenger moderne å ville være skikkelig slank. Jeg tror at kvinner i dag ønsker å være sunne og formfulle. De vil ha pupper og rumpe. Jo mer formfull du er, jo bedre ser kjolene mine ut på deg, forklarer hun til magasinet.

Videre påpeker Beckham at hun synes dagens kroppsideal er befriende. Hun mener nå at flere heller vil være formfulle enn supertynne, noe hun synes er inspirerende for barna hennes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer