BESATT AV Å VÆRE TYNN: Tara Reid... - En slik livsstil kan føre til både hårtap, beinskjørhet og hjerte- og karsykdommer, sier spiseforstyrrelse-ekspert. Foto: All Over Press
BESATT AV Å VÆRE TYNN: Tara Reid... - En slik livsstil kan føre til både hårtap, beinskjørhet og hjerte- og karsykdommer, sier spiseforstyrrelse-ekspert. Foto: All Over Press Vis mer

Kritiseres for slankehysteri

- Du er alt for tynn. Kan du ikke småspise på et kjeks eller noe?...

SEHER.NO: Tara Reid (33) ble først kjent som den sunne og søte jenta i «American Pie. I dag er hennes utseende milevis unna.

For mange år siden sa den berømte hertuginnen av Windsor, Wallis Simpson, dette: «Du kan aldri være for tynn, eller for rik». Og dette er et ordtak som flere av kjendiskvinnene har tatt til seg. Blant annet Lindsay Lohan, Tori Spelling og Angelina Jolie, skriver Radar Online.

Mange av filmbyens kvinnelige stjerner tyr til drastiske tiltak å holde seg tynn, og det går på helsa løs. Nå slår spiseforstyrrelse-ekspert alarm.

- Du er for tynn når det påvirker din evne til å fungere på en sunn og produktiv måte. Bare se på disse stjernenes oppførsel, de vil heller drive med kokain og dop - og bli sendt i fengsel, enn å leve sunt, sier New York-baserte Jessica Aronson, som er ekspert på spiseforstyrrelser.

Tara Reids besettelse av å være tynn har flere ganger sendt henne til den plastiske kirurgen, hvor hun har fått utført fettsuging av magen. Dette har endt med at Taras magen nå er klumpete og ujevn. Noe som er langt i fra den muskuløse magen hun ønsker å ha, skriver avisen.


- En slik livsstil kan føre til både hårtap, beinskjørhet, hjerte- og karsykdommer, sier Aronson.

Reid har flere ganger snakket ut om de mislykkede operasjonene

- Du er alt for tynn. Kan du ikke småspise på et kjeks eller noe, skriver den krasse bloggeren PerezHilton.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - De har blitt sammen igjen