Sophie Elise:

Kritiseres for jaktbilde - dette sier hun

Flere har reagert på at Sophie Elise Isachsen fremmer en vegansk livsstil, samtidig som hun poserer med død fugl på sosiale medier.

SVARER: Sophie Elise Isachsen svarer på kritikken. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SVARER: Sophie Elise Isachsen svarer på kritikken. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser og «Farmen kjendis»-aktuelle Sophie Elise Steen Isachsen (27) har i en årrekke engasjert seg for miljø og dyrevelferd. Da hun toppet blogglistene for noen år tilbake, tok hun blant annet opp kampen mot palmeolje - og har siden reklamert for en rekke veganske produkter.

Også hennes eget merke Glöd fremmer hun som vegansk.

Av disse grunnene var det derfor mange som sperret opp øynene da influenseren søndag var å se på Instagram - poserende med død fugl i hånden.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

Mange reaksjoner

Reaksjonene befinner seg blant annet på den omstridte appen Jodel, hvor folk anonymt kan dele meldinger. Oppmerksomheten på appen ble rettet mot Isachsen søndag, etter at Isak Dreyer (28) delte et bilde av duoen på sin Instagram-profil.

Også i kommentarfeltet til bildet på Instagram har flere satt spørsmål ved at influenseren holder en skutt fugl.

På bildet står Isachsen og Dreyer inntil hverandre og smiler, mens førstnevnte holder den døde fuglen i hånden.

Dette er det første bildet Dreyer har delt sammen med Isachsen på Instagram. Men det er altså ikke bildedebuten som har fått størst oppmerksomhet.

«Sorry, men hva faen er dette? Sophie som er så opptatt av dyrevelferd og vegansk og vegetarisk diett. Men sier ingenting når du stapper tre høner i en sekk på Farmen, blir gledelig med på jakt og poserer med dødt bytte?», er blant kommentarene som har blitt lagt igjen i kommentarfeltet på Instagram.

En annen har skrevet: «Ekke du veganer a? Søppel!!».

Dette svarer hun

Se og Hør har konfrontert Isachsen med kritikken rundt bildet. Overfor Se og Hør forteller 27-åringen at hun ikke har gått vekk fra sin veganske livsstil, selv om flere tolker det slik.

«Spiser fortsatt ikke kjøtt, er fortsatt imot industrien og det kommer jeg alltid til å være», skriver Isachsen i en tekstmelding til Se og Hør.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

Hun legger til at selv om hun er alt dette, har hun ingenting imot jakt.

«Og slik har jeg alltid tenkt», presiserer hun.

Romanserykter

Som nevnt er bildet det første av duoen som er delt på Dreyers Instagram-profil. Isachsen og Dreyer fant tonen inne på «Farmen Kjendis»-gården, og i disse tider har det norske folk fått sett romansen utvikle seg uke etter uke i det populære programmet.

Selv har duoen vært ordknapp om sivilstatusen, men tidligere i år tok Se og Hør dem på fersken, arm i arm i Oslos gater. I en nylig episode av «Farmen kjendis» fikk man også se Isachsen innrømme at hun hadde følelser for fiskeren fra Bodø.

I et annet øyeblikk fikk man se Isachsen og Dreyer ligge side om side i «Farmen»-sengen, mens førstnevnte delte noen gode ord om kameraten. Deltakerne snakket om hvor heldige de er som er der de er akkurat nå, og Isachsen sier blant annet at hun «har det skikkelig bra».

- Jeg kjeder meg ikke i det hele tatt. Jeg ligger i sengen med deg (Dreyer journ.anm.) og det elsker jeg. (...)Jeg ville ikke vært noen andre steder nå enn akkurat her, konstaterer hun.

LES OGSÅ: - Aldri før vært så desperat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer