Kritiseres for bildejuks

Hevder Lindsay Lohan har jukset midjen sin smalere.

FÅR KRITIKK: Lindsay Lohan la denne uken ut en selfie på sosiale medier, som flere hevder er fikset på i Photoshop. Foto: Stella Pictures
FÅR KRITIKK: Lindsay Lohan la denne uken ut en selfie på sosiale medier, som flere hevder er fikset på i Photoshop. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skandalestjernen Lindsay Lohan (28) får nok en gang gjennomgå.

Denne helgen la hun ut et såkalt «selfie» på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram - men det er ikke det faktum at hun stiller i stringtruse som sjokkerer fansen - men det at hun skal ha redigert på bildet før hun la det ut.

«Bildet er helt klart photoshoppet. Se bare på flaskene som står på vasken», skriver en som kaller seg Valleymamba.

«Lol. Slett den dritten. Du har gjort en skikkelig dårlig Photoshop-jobb», skriver en annen av Lohans følgere.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Selv skriver stjernen til bildet at Calvin Klein-undertøyet inspirerer henne til å tenke positivt. For tre uker siden avslørte nemlig 28-åringen at hun ble rammet av det sjeldne viruset Chikungunya, da hun var på juleferie i Fransk Polynesia i det sørlige Stillehavet.

Bildejuks også i Norge

Det at store internasjonale stjerner har fikset på bilder - både på privaten og i jobbsammenheng - er en kjensgjerning. Men nylig ble det kjent at også flere store norske bloggere justerer på bildene sine før de publiserer dem på bloggene.

MÅTTE FORSVARE BILDEJUKS: Blogger Caroline Berg Eriksen avslørte nylig at hun har redigert på bilder hun har lagt ut på bloggen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
MÅTTE FORSVARE BILDEJUKS: Blogger Caroline Berg Eriksen avslørte nylig at hun har redigert på bilder hun har lagt ut på bloggen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Fotballfrue Caroline Berg Eriksen (27) er en av toppbloggerne som innrømmer at hun har redigert bildene sine som hun har delt med fansen - noe hun også i ettertid har gått ut og sagt at hun angrer på:

«Ja, jeg har retusjert noen bilder av meg selv. Ja, jeg løy om det. Og som jeg sier i dagens Dagens Næringsliv-intervju, så skyldes det en usikkerhet jeg har bygget opp etter mange år i offentligheten. En redsel for at noen skal finne noe å pirke på, og si noe om det. Det er ingen unnskyldning, men det er en forklaring. Om jeg angrer på det? Ja. Det gjør jeg».

Les hele innlegget her (ekstern lenke).

Lindsay Lohan på sin side har foreløpig ikke kommentert om hun har retusjert «selfien» hun la ut lørdag.

Hva synes du om at kjendiser jukser med bildene sine? Stem under!

LES OGSÅ: Hevder Mette-Marit er photoshoppet

 

 

Hva synes du om at kjendiser jukser med bildene sine? (Avsluttet)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer