Kritiseres for bildejuks

Hevder Lindsay Lohan har jukset midjen sin smalere.

FÅR KRITIKK: Lindsay Lohan la denne uken ut en selfie på sosiale medier, som flere hevder er fikset på i Photoshop. Foto: Stella Pictures
FÅR KRITIKK: Lindsay Lohan la denne uken ut en selfie på sosiale medier, som flere hevder er fikset på i Photoshop. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skandalestjernen Lindsay Lohan (28) får nok en gang gjennomgå.

Denne helgen la hun ut et såkalt «selfie» på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram - men det er ikke det faktum at hun stiller i stringtruse som sjokkerer fansen - men det at hun skal ha redigert på bildet før hun la det ut.

«Bildet er helt klart photoshoppet. Se bare på flaskene som står på vasken», skriver en som kaller seg Valleymamba.

«Lol. Slett den dritten. Du har gjort en skikkelig dårlig Photoshop-jobb», skriver en annen av Lohans følgere.

Selv skriver stjernen til bildet at Calvin Klein-undertøyet inspirerer henne til å tenke positivt. For tre uker siden avslørte nemlig 28-åringen at hun ble rammet av det sjeldne viruset Chikungunya, da hun var på juleferie i Fransk Polynesia i det sørlige Stillehavet.

Bildejuks også i Norge

Det at store internasjonale stjerner har fikset på bilder - både på privaten og i jobbsammenheng - er en kjensgjerning. Men nylig ble det kjent at også flere store norske bloggere justerer på bildene sine før de publiserer dem på bloggene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer