Kylie Jenner og Travis Scotts datter Stormi Webster

Kritiseres etter å ha gjort som Kim

Begge de nybakte mødrene viste frem babyen med filter.

VISER FREM STORMI: Kylie Jenner og Travis Scott ble foreldre for en måned siden, og er over seg av begeistring. Nå viser de frem jenta, men ikke på den helt tradisjonelle måten. Foto: NTB scanpix
VISER FREM STORMI: Kylie Jenner og Travis Scott ble foreldre for en måned siden, og er over seg av begeistring. Nå viser de frem jenta, men ikke på den helt tradisjonelle måten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter flere måneder med ville spekulasjoner, kunne Kylie Jenner (20) avsløre at hun var blitt mamma den 1. februar i år. Realitystjernen og kjæresten, den verdenskjente rapperen Travis Scott (25), hadde fått en liten jente.

De har valgt å kalle henne Stormi Webster, og nå er hun blitt en hel måned gammel. Hun får vokse opp med flere søskenbarn, deriblant Kim Kardashians nye datter Chicago - som er omtrent like gammel som vesle Stormi.

Kylie har derimot vært sparsom på å dele innhold fra sin første måned som mamma. Nå har hun derimot slått på stortromma. På Instagram får vi se det første ansiktsbildet av den søte babyen.

Med filter

Tidligere denne uken delte Kylie nemlig sitt første bilde av den vesle jenta. Den gang var hun tullet inn i et teppe, og det var ikke enkelt å se om det var en baby eller en potetsekk hun holdt.

Nå har den lille familien tent på alle plugger, og viser frem jentas ansikt. På Instagrams story-funksjon får fansen se den mørkøyde og svarthårede babyen, med en smokk i munnen.

Stormi Webster👼🏼 (Posted 3/3/18)

Et innlegg delt av Kylie Jenner (@kyliesnapchat)

«Min vakre jente», skriver Kylie tilhørende videoen. Travis har også lagt ut et bilde av datteren, som virker å være et skjermdump av videoen mamma Kylie la ut.

«Vår lille eventyrer», skriver han tilhørende bildet - som er likt av hele 1,6 millioner brukere.

Our little rager !!!!

Et innlegg delt av flame (@travisscott)

Det hadde ikke vært et ekte Kardashian/Jenner-øyeblikk om bildet ble lagt ut uretusjert. Paret har nemlig benyttet seg av et filter på den en måned gamle babyen. Huden blir glattere, og over hodet hennes er det animerte flammer.

Da Kim Kardashian (37) gjorde det samme, da hun viste frem Chicago for første gang, var det med et filter bestående av rosa bamseører. Kim fikk krass kritikk av fansen for stuntet. Mange stilte spørsmål ved hvorfor i alle dager en baby hadde behov for et filter, siden de er så søte fra før.

Baby Chicago

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

I kommentarfeltet til Travis og på Twitter har flere påpekt det samme om Kylies første video av Stormi.

«Stormi debuterte med et filter. Jeg lurer på hvor hun fikk den ideen? Dette er problemet med en stor familie. Ingen er originale», skriver en parodikonto på Twitter.

Andre går hardere til verks i sin kritikk av foreldrenes valg av filter:

«Stormi er kjempesøt, så hvorfor i helvete må du ha et filter på den babyen», spør en bruker.

- Ligner på meg

Dette er første gang Kylie deler et ordentlig bilde av Stormi. Tidligere har hun kun delt et bilde av datterens hånd, og bilde av henne godt pakket inn.

Torsdag viste Kylie også at hun er tilbake i toppform igjen. I flere videoer på sin Snapchat viste hun at hun tilsynelatende er kvitt babyvekten kun én måned etter fødselen. ​

ETTER FØDSELEN: Kylie Jenner viste at hun er tilbake i toppform etter fødselen. Foto: Skjermdump / Snapchat
ETTER FØDSELEN: Kylie Jenner viste at hun er tilbake i toppform etter fødselen. Foto: Skjermdump / Snapchat Vis mer

For et par uker siden lettet 20-åringen litt på sløret overfor fansen sin, og kom med en liten avsløring om datteren sin på Twitter.

«Hvordan går det med Stormi?», spurte en av følgerne hennes. ​

«Hun har det bra. Jeg stirrer fortsatt på henne dagen lang. Hun ser akkurat ut som meg da jeg var liten», svarte den nybakte moren.

Tidligere denne uken delte Jenner at hun har fått en helt spesiell barselgave av kjæresten.

På Instagram-stories delte hun bilde av en sort Ferrari, som ifølge The Sun er verdt omkring 11 millioner kroner.

«Barselgave», skrev Kylie til bildet av bilen.

Ifølge People skal realitystjernen ha ansatt flere barnepiker og assistenter som skal hjelpe til med datteren.

- Hun er en fantastisk mor. Veldig omsorgsfull, sa en kilde til nettstedet.

my angel baby is 1 month old today

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Holdt graviditeten hemmelig

Det var i starten av februar at Kylie Jenner brått bestemte seg for å dele nyheten om at hun hadde blitt mamma for første gang. Det gjorde hun med en lengre tekst på Instagram, i tillegg til en tolv minutter lang video på YouTube.

«Beklager for at jeg har holdt dere i uvitenhet, jeg vet dere er vant til at jeg tar dere med på alle mine reiser i livet. Graviditeten var en jeg valgte å ikke gjøre foran hele verden», startet hun innlegget med.

Videre fortalte hun at hun fikk en vakker og frisk jente den 1. februar, og at hun gledet seg til å fortelle fansen om nyheten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg», skrev hun.

Ryktene om at Kylie var gravid hadde svirret i flere måneder før hun bekreftet babynyheten. Fansen ble spesielt mistenksomme da stjernen, som ellers er svært aktiv i sosiale medier, brått forsvant fra rampelyset.

LES OGSÅ: Derfor vekker Kylies navnevalg oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer