Ireland Baldwin:

Kritiseres av pappa etter frekt rumpebilde

Familien kaster seg inn i kommentarfeltet.

TOPPLØS: Ireland Baldwin (23), Alec Baldwin (61) sin datter, får kommentarfeltet til å koke med dette bildet. Spesielt familien hennes sier tydelig fra hva de mener om det. Foto: NTB Scanpix / Instagram / Ireland Baldwin
TOPPLØS: Ireland Baldwin (23), Alec Baldwin (61) sin datter, får kommentarfeltet til å koke med dette bildet. Spesielt familien hennes sier tydelig fra hva de mener om det. Foto: NTB Scanpix / Instagram / Ireland Baldwin Vis mer
Publisert

Ireland Baldwin (23) har vært i rampelyset siden før hun kunne gå. Foreldrene hennes er nemlig de kjente filmstjernene Kim Basinger (65) og Alec Baldwin (61),og hun er også kusine med Justin Biebers kone, Hailey Bieber (22).

Som de fleste andre på sin alder, deler Ireland flittig bilder av seg selv med sine drøyt 500 000 følgere på Instgram. Både med og uten klær.

Hennes seneste Instagram-stunt har derimot tiltrukket seg en litt annen form for tilbakemelding enn det hun kanskje hadde sett for seg, skriver blant andre Cosmopolitan.

Toppløs på terrassen

Kjendisdatteren la nemlig nylig ut et bilde av seg selv der hun står på en takterrasse i New York. På seg hadde hun ikke mer enn et par sorte, høyhælte sko, en stringtruse og et håndkle surret rundt hodet.

Til bildet skrev hun: «Tusen takk Sixty Hotels for det vakre oppholdet. Det kan hende jeg aldri får komme tilbake men det er greit. Også er ikke rumpa mi så hvit. Det er sola. Nei, den er også så hvit».

View this post on Instagram

Famous Families of Instagram. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Etter å ha sett bildet med tilhørende tekst om hvor hvit rumpa hennes er, klarte ikke pappa Alec Baldwin å dy seg i kommentarfeltet.

- Jeg beklager. Hva? skrev han.

Det var derimot ikke bare filmstjernen som benyttet muligheten til å ytre sin mening. Også onkelen Billy Baldwin (56), Hailey Biebers far, kastet seg inn i kommentarfeltet.

- Vanskelig for onkel Billy å like. #awkward, skrev han.

Artikkelen fortsetter etter videoen.

Vis mer

Ikke første gang

Ireland har ikke svart på verken faren eller onkelens kommentar til bildet. Dette er derimot ikke første gang 23-åringen deler et lettkledd bilde som faren hennes reagerer på.

I august i fjor la nemlig Ireland ut et bilde der hun kun var iført en bikini og et par cowboystøvler, til farens store misnøye.

- Nei. Bare ... nei, skrev han da.

View this post on Instagram

stay extra 📸: @phatmango

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

Under et annet bilde, der kjendisdatteren nyter sola på bassengkanten i ført bikini, kommenterte onkelen:

- Dette bør komme med en advarsel for onkler!!

View this post on Instagram

backyardigans ☀️

A post shared by ireland (@irelandbasingerbaldwin) on

Sterke reaksjoner

Til tross for 23-åringens mange lettkledde bilder, har hun tidligere uttalt at hun føler på et enormt kroppspress, noe som har gått hardt utover helsen hennes, ifølge People.

«Jeg slet med spiseforstyrrelser som ung, og det tok meg veldig lang tid å finne aksept og kjærlighet for meg selv. Tro meg, all smerten og ødeleggelser jeg påførte meg, var ikke verdt det», skrev hun i et innlegg på Instagram-stories i august i fjor.

I dag er 23-åringen frisk og har et stort ønske om å spre budskapet om at man kan være fornøyd med kroppen sin til følgerne sine. Tidligere denne måneden gjorde hun det gjennom et innlegg på Instagram. På bildet poserte hun toppløs i vannkanten.

- Elsk kroppen din. Respekter kroppen din, skrev hun.

- «En frekk, tankeløs gris»

For ti år siden vekket skuespillerfaren oppmerksomhet da en talemelding lagt igjen til hans den gang 11 år gamle datter ble sluppet på nett.

En rasende Baldwin kalte blant annet datteren for «en frekk, tankeløs gris», en setning som la en langvarig demper på forholdet mellom far og datter. I dag skal tilsynelatende forholdet være bra.

Under et intervju med programmet «Good Morning America», åpnet han seg senere om skandalen, og sa at han fremdeles blir kritisert for det som skjedde.

- Jeg får det slengt i ansiktet hver dag. Det finnes mennesker som dømmer meg eller angriper meg, og som bruker det som skjedde som en konstant spydspiss, sier Baldwin i intervjuet.

LES OGSÅ: - Det jeg sa såret datteren min permanent

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer