Khloé Kardashian og Kylie Jenner:

Kritiseres av fansen etter nytt bilde

Kampanjebildet for Kylie Cosmetics får fansen til å rase.

KRITISKE FANS: Etter at Khloé Kardashian og Kylie Jenner delte et kampanjebilde på Instagram for å promotere en ny øyenskygge for Kylie Cosmetics, havnet de i en storm av kritikk fra fansen. Foto: NTB scanpix
KRITISKE FANS: Etter at Khloé Kardashian og Kylie Jenner delte et kampanjebilde på Instagram for å promotere en ny øyenskygge for Kylie Cosmetics, havnet de i en storm av kritikk fra fansen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De verdenskjente Kardashian/Jenner-søstrene deler titt og ofte bilder av seg selv på Instagram, og innleggene på den kjente bildetjenesten har blitt en solid inntektskilde for familien.

Med flere millioner følgere er det kanskje ikke så rart at fansen legger merke til de minste detaljene ved bildene. Dette fikk nylig Kylie Jenner (21) og Khloé Kardashian (34) erfare, da de delte flere kampanjebilder av seg selv i anledning deres nye samarbeid for Kylie Cosmetics.

Det fansen nå reagerer på, er at Khloé og Kylie ikke er til å kjenne igjen, og flere anklager dem for photoshop-juks, ifølge Daily Mail.

View this post on Instagram

Round 3 ✨ JUNE 14th

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

- Skal dette forestille Kylie og Khloé? De er vakre nok som de er, de trenger ikke å bli photoshoppet, kommenterer en av følgerne under bildet.

- Hva har skjedd med ansiktene deres? De har tydeligvis forsvunnet, så trist, kommenterer en annen.

BILDEFUSK: Samtidig som debatten går rundt barn og unges mentale helse og påvirkning fra sosiale medier, driver mangfoldige Instagram-stjerner med retusjering av egne bilder. Kine og Jonas avslører tre av de verst retusjerte bildene til en av de aller største på Instagram - Kim Kardashian. Vis mer

Lot arret være

Bildet som har skapt en bølge av kritikk viser de to søstrene med blondt hår i omfavnelse mens de stolt viser frem den nye øyeskyggen for Kylie Cosmetics.

Til tross for den angivelige redigeringen i photoshop, vises Kylies arr på låret tydelig frem på bildet.

- De har photoshoppet alt utenom arret, så autentisk, skriver en følger sarkastisk.

Hvordan Kylie fikk arret på låret har hun tidligere fortalt i et intervju med Entertainment Tonight.

- Da jeg var fem år lekte jeg og Kendall gjemsel, og jeg gjemte meg bak en høy, lukket port, forklarte 21-åringen og la til:

- Etter en stund, da Kendall ikke fant meg, måtte jeg klatre opp på en skarp pole som stakk ut fra porten. Jeg gled og polen gikk rett inn i beinet mitt. Jeg prøvde å få den ut, men den rev seg gjennom hele beinet mitt.

Siden den gang har Kylie vist frem arret fremfor å gjemme det bort, men fansen virker å være skuffet over at det kun var arret som ikke var photoshoppet på det nye bildet av Kylie og Khloé.

- Jeg hadde elsket å ha sett bildet uten photoshop, påpekte en fan.

I skrivende stund har ikke Khloé Kardashian eller Kylie Jenner kommentert kritikken.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

Fikk gjennomgå etter photoshop-blemme

Dette er imidlertid ikke første gang at Kardashian-søstrene får føle på kritikk fra fansen. Kritikken er nærmest blitt hverdagskost for flere av dem, og nylig var det Kourtney Kardashian (40) som fikk gjennomgå.

Etter at 40-åringen delte et bilde av seg selv i badekaret for å promotere sin nye nettside, Poosh, var det spesielt én detalj fansen la merke til.

Bildet viste nemlig en naken Kourtney i badekaret, kun tildekt av såpebobler. Men stjernens ene ben er unormalt langt, noe som tydelig viser at bildet er redigert, og at det heller ikke er gjort en særlig god jobb med akkurat dette.

View this post on Instagram

Love yourself as deeply as you love them.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Bedre ble det ikke av at det photoshoppede bildet har teksten «Love yourself as deeply as you love them», som kan oversettes til «elsk deg selv så høyt som du elsker andre».

I kommentarfeltet haglet det med kommentarer som «Er dette en spøk?» og «Dette er elendig redigering og bruk av photoshop».

Flere av Kourtneys følgere spurte også direkte hva som har skjedd med benet hennes på bildet.

«Hvorfor er det ene benet så mye lenger enn det andre … Hvor er det venstre låret?», skrev én, mens enn annen kommenterte at stjernens venstre ben så «creepy» ut.

Andre mente i tillegg at Kourtneys hode er tydelig redigert, og skrev at hun burde sparke personen hun har ansatt som fotoredigerer.

KARDASHIAN: Dette skjedde da Khloé Kardashian skulle male med sin tidligere svoger, Scott Disick. Video: TV2 Sumo. Musikk: Epidemic Sound Vis mer

LES OGSÅ: Svensk blogger fersket i retusjeringsskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer