Sara Emilie Tandberg:

Kritiserer populært spa: - Irriterer meg

Spaanleggets badetøy falt ikke i smak hos influenseren.

REAGERER: Influenser Sara Emilie Tandberg er svært misfornøyd med The Wells badetøy. Foto: Naina Helén Jåma / NTB
REAGERER: Influenser Sara Emilie Tandberg er svært misfornøyd med The Wells badetøy. Foto: Naina Helén Jåma / NTB Vis mer
Publisert

De aller fleste synes det er fristende å tilbringe en langhelg på spa. Det synes også influenser Sara Emilie Tandberg (29), som denne ukaen har tilbrakt tid på The Well utenfor Oslo.

Idyllen ble imidlertid tidvis brutt av dårlig badetøy, skal vi tro Tandberg.

I en lengre video på Instagrams historiefunksjon raser hun nå mot spaets badetøytilbud. Blant annet mener hun at de ekskluderer flere kroppsfasonger, spesielt kvinners.

SETTES UT: Vi må konfrontere Iselin Guttormsen med en video vi har kommet over på internett, og det blir hun ganske så flau av. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Irriterer meg

«Ønsker du å ha på deg badetøy er det av hensyn til hygiene og vannsøl kun tillatt å benytte The Wells eget badetøy», står det på The Wells nettside.

Til sine 350 000 Instagram-følgere forteller imidlertid Tandberg at badetøyet du må kjøpe for å komme inn på spaet, fungerer dårlig.

PASSER IKKE: Influenseren forteller at hun måtte opp i størrelse XXL, til tross for at hun normalt bruker størrelse medium eller large. Foto: Privat
PASSER IKKE: Influenseren forteller at hun måtte opp i størrelse XXL, til tross for at hun normalt bruker størrelse medium eller large. Foto: Privat Vis mer

- Jeg må bare si noe som irriterer meg med The Well. For det første, du får ikke ha med deg egen bikini og må bruke det de selger. Det finnes bare to typer, og jeg må opp i XXL for å få plass. Det funker for veldig få kroppstyper.

EKSKLUDERING: 29-åringen mener The Wells badetøy ekskluderer flere kroppstyper. Foto: Privat
EKSKLUDERING: 29-åringen mener The Wells badetøy ekskluderer flere kroppstyper. Foto: Privat Vis mer

Hun legger videre til at de også selger badedrakter, men at for henne, som har lang overkropp, så fungerer ikke badedrakt.

Se og Hør har fått tillatelse til å gjengi innholdet.

RUMPE: Sara Emilie Tandberg er ny i «Bloggerne» så vi har tatt en prat med henne om blant annet hvilket innlegg som har skapt mest reaksjoner. Video: Steffen Pettersen Vis mer

- Helt fucka

Det er heller ikke bare badetøyet som får kritikk.

- Det som er synd er at ikke bare badedraktene og bikiniene er ekstremt små i størrelsen, men når du kommer inn på The Well er det bilder av nakne mennesker på veggene.

Bildene er av én type kroppstype, forklarer Tandberg, og er kun kroppsstandarden man ser i reklamebransjen, påpeker hun.

UTVALGET: Dette er blant badetøyet du får kjøpt hos The Well. I bakgrunnen kan man se flere reklamebilder. Foto: Privat
UTVALGET: Dette er blant badetøyet du får kjøpt hos The Well. I bakgrunnen kan man se flere reklamebilder. Foto: Privat Vis mer

- The Well har en viss standard i kunsten sin og en helt fucka størrelsestabell, konkluderer influenseren, som samtidig spør seg selv hvorfor mangfoldet ikke blir inkludert.

Det kommer også frem at den største størrelsen du får kjøpt er 4XL. Tandberg forsikrer på sin side at hun ikke er ute etter at The Well skal boikottes, men hun ønsker forbedring.

- En gruppe mennesker blir ekskludert fra et veldig fint spa.

SLUTT: Influenser Sara Emilie Tandberg og samboeren Robin flytter fra hverandre etter nesten ti år som kjærester. Video: Steffen Pettersen/ TV 2 Vis mer

Dette svarer The Well

Badetøyet man får kjøpt hos The Well er utviklet for å tørke raskt og kan benyttes i spaanlegget ved gjenbesøk. Også dette reagerer Tandberg på.

- Jeg forstår ikke helt argumentet deres på at man må kjøpe bikini på grunn av renslighet og ikke får ta med egen, men denne kan man ta med hjem, vaske og legge blant sine egne bikinier, for så å ta med tilbake. Ikke veldig miljøvennlig heller, sier hun til Se og Hør.

XXL: Sara Emilie Tansberg må opp flere størrelser i The Wells badetøy. Selv da passer de ikke. Foto: Privat
XXL: Sara Emilie Tansberg må opp flere størrelser i The Wells badetøy. Selv da passer de ikke. Foto: Privat Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med The Well. Marketing Manager Line Høines Olsen skriver i en e-post at de kontinuerlig jobber med å utvikle badetøyet i hovedkolleksjonen, samt limited edition-kolleksjonen som lanseres med jevne mellomrom.

- Som Nordens mest unike spa bestående av utallige vannattraksjoner og bassenger er det viktig å blant annet redusere vannsøl, og det gjøres ved at gjestene bruker vårt eget spesialutviklede badetøy, da dette tar opp langt mindre vann. Vårt badetøy har dessuten flere viktige egenskaper som bidrar til den unike roen og atmosfæren på The Well, sier hun.

Olsen legger også til at The Well forstår at det er leit for Sara Emilie, som «i disse dager lanserer sin egen sommerkjolleksjon med badetøy og som sikkert aller helst skulle brukt sitt eget design».

- Vi tenker det er leit at vårt badetøy ikke falt i smak hos Sara Emilie. Vi har siden åpningen av The Well mottatt mange komplimenter på badetøyet vårt, sier hun avslutningsvis, og legger til:

BLOGGERNE: Alexandra Joner får hjelp av svigermor til noe litt utenom det vanlige. Video: TV 2 / Bloggerne Vis mer

- Sara Emilie er på lik linje med alle andre gjester en inspirasjon i vår kontinuerlige utvikling. Vi verdsetter alle våre gjesters kommentarer. Det kommer flere limited edition designer i fremtiden.

LES OGSÅ: Brudd etter ti år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer