Emily Ratajkowski:

Kritikkstorm etter nakenbilder med sønnen

Modellen får passet påskrevet etter at hun delte bilder av seg selv og sønnen i badekaret.

KRITISERES: Emily Ratajkowski delte nakenbilder fra badekar-stund med sønnen. Det er det ikke alle som setter pris på. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
KRITISERES: Emily Ratajkowski delte nakenbilder fra badekar-stund med sønnen. Det er det ikke alle som setter pris på. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Supermodell og skuespiller Emily Ratajkowski (31) har skapt storm på sosiale medier, etter at hun delte bilder av sin ett år gamle sønn på Instagram.

På bildene ser man mor og sønn bade sammen i badekaret, og begge to er av den grunn ikke påkledd.

Selv om 31-åringen har forsøkt å sensurere deler av bildeserien for å unngå at edlere deler vises, er det flere som raser i kommentarfeltet.

Ratajkowski holder armene foran brystpartiet sitt for å dekke seg selv til, og over barnet har hun tegnet på et hjerte for å skjule sønnens bakparti.

Kritikken hagler

Fansen er ikke imponert - det melder deriblant Page Six og Buzzfeed.

NAKEN: Britney Spears stiller opp naken på egen Instagram. Vis mer

«Jeg hadde ikke publisert et nakent babybilde. Publiser bare deg selv, voksen og fantastisk nok til å få mange likerklikk», har en person kommentert under innlegget på Instagram.

«Hvorfor i all verden tar du bilder med din nakne sønn … Hva du gjør kun for likerklikk og oppmerksomhet», mener en annen.

«Dette er ikke greit. Bryr meg ikke om hvor pen du er», er det også en som deler.

«Det blir rart når sønnen din ser disse bildene når han vokser opp», er også blant kommentarene, hvorpå en annen mener under at det kan føre til at sønnen får behov for mange terapitimer senere i livet.

«Hvordan i all verden klarer hun å seksualisere bading med barnet sitt. Eller enda bedre - hvorfor må vi se det!?», spør en annen.

TØYSER: Modellen Francia James er ikke redd for å vise seg frem, og hennes siste stunt går ikke bare utover henne selv. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Får også støtte

Blant de sinte meldingene dukker det imidlertid også opp støtte.

«Elsker dette så mye», kommenterer Tan France, kjent fra Netflix-suksessen «Queer Eye».

Modellkollegaene Elsa Hosk (33) og Irina Shayk (36) har også vist sin støtte - ved å legge igjen hjerter i kommentarfeltet.

Noen viser også at de setter ekstra stor pris på modellen og bildene hun deler.

«Den beste moren. Jeg er bare 19, men jeg håper på å bli som deg når jeg blir stor», er det blant annet en som skriver.

FORSVARTE EMILY: Modellkollega Irina Shayk (t.v.) svarte i kommentarfeltet som koker under Emily Ratajkowskis innlegg. Her er de to avbildet sammen under moteuken i New York nylig. Foto: Shutterstock/ NTB
FORSVARTE EMILY: Modellkollega Irina Shayk (t.v.) svarte i kommentarfeltet som koker under Emily Ratajkowskis innlegg. Her er de to avbildet sammen under moteuken i New York nylig. Foto: Shutterstock/ NTB Vis mer

Tok venninnen i forsvar

I kjent stil har kommentarfeltet etter hvert eskalert, og kritikken har mildt sagt haglet.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Shayk, som tidligere hadde publisert et hjerte i kommentarfeltet, bestemte seg derfor for å ta modellvenninnen i forsvar.

«Ikke alt er for internett. Vi skjønner at du må være naken for å få oppmerksomhet, fordi ansiktet ditt er under gjennomsnittet, men respekter i det minste din sønns anstendighet», lød kommentaren som fikk Shayk til å ta grep.

«Hvorfor stikker du ikke av med din under gjennomsnittet personlighet», svarer 36-åringen.

Så langt har ikke Ratajkowski slengt seg på debatten i kommentarfeltet, ei heller uttalt seg om kritikken.

LES OGSÅ: - Skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer