Wanda Mashadi:

«Kritikken vil hagle»

Nå tar Wanda Mashadi bladet fra munnen og slår tilbake mot kritikken.

HAR FÅTT NOK: Går hardt ut mot kritikerne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HAR FÅTT NOK: Går hardt ut mot kritikerne. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tirsdag denne uken skulle prinsesse Märtha Louise (51) gjeste «Debatten» hos NRK, men meldte avbud samme dag. Statskanalen skulle la henne fortelle sin historie som hovedelement i sendingen, men ble nødt til å finne et annet tema som Fredrik Solvang (45) skulle bryne seg på.

Valget falt på bruken av kokain blant unge. Vita og Wanda Mashadi (31) deltok, samt flere unge som bruker rusmiddelet. Tvillingduoen var tydelig på at de er imot bruken av kokain, og at «drugs» er for «tapere».

Wanda Mashadi uttaler seg nå på Instagram, om hatmeldinger og trusler som har haglet i kjølvannet av sendingen. Overfor Se og Hør forteller hun at hun ikke har noe mer å legge til enn det hun har skrevet på Instagram - men gir tillatelse til at teksten gjengis.

«Nok er nok»

Influenseren åpner innlegget med å fortelle at mengden hatmeldinger og trusler hun og søsteren har fått, er både hårreisende og trist. Hun skriver at hun ikke forstår helt hvorfor fokuset blir å angripe dem, når de snakket ut om at narkotikabruk er «ukult». Videre skriver Mashadi:

«'Ytringsfriheten er for alle, bare ikke når du er influenser'. Dette var ordene jeg brukte da jeg snakket med Vita i går kveld før jeg la meg. Det er nå to døgn siden Vita og jeg deltok i 'Debatten' hos statskanalen, der tematikken var 'kokainbruk blant unge øker'. Et tema vi begge brenner for, og et tema vi alltid har hatt én og samme mening om: KOKAIN ER IKKE KULT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer