Kendall Jenner:

Kritikken hagler

«Er dette i det hele tatt en KJOLE?».

I HARDT VÆR: Kendall Jenners refses for sin seineste video på Instagram. Foto: Evan Agostini / Invision/ AP / NTB
I HARDT VÆR: Kendall Jenners refses for sin seineste video på Instagram. Foto: Evan Agostini / Invision/ AP / NTB Vis mer
Publisert

Modell og realitystjerne Kendall Jenner (27) er i likhet med sine verdenskjente søstre, ikke særlig beskjeden når det gjelder å legge ut vågale bilder i sosiale medier.

Opp gjennom årene har hun derimot måttet stå i en rekke kritikkstormer, da flere tidligere har ytret meningene sine om at hun legger ut for dristige bilder og videoer.

Nå er 27-åringen, som nylig ferierte på yacht i Frankrike, nok en gang i hardt vær, etter at hun denne uken delte en dristig video av antrekket sitt på Instagram-story.

Modellen var ikledd en sort minikjole fra David Koma med åpning i brystpartiet. Hun hadde også spritet opp antrekket med rødt sjal og blomsterdekor som dekket til brystvortene.

Det tok ikke lang tid før kritikken begynte å hagle inn på Twitter, og folk la ikke skjul på at de var lite imponert over Jenners kjolevalg. Page Six er blant mediene som har omtalt saken.

«Hvorfor er disse jentene så «needy»?, spurte en bruker, mens en annen fulgte opp:

«I hvilken verden synes folk at dette ser bra ut?».

«Det er ingen klasse ved dette», lød en av reaksjonene, mens en fjerde la til følgende:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer