Katy Perry:

Kritikken hagler: - Så utrolig skuffet

Fansen er ikke nådig i sin kritikk etter at sangstjernen delte et bilde på Instagram.

KRITISERES: Katy Perry har fått fansen på nakken etter en post hun delte i sosiale medier. Foto: Jennifer Johnson/Shutterstock
KRITISERES: Katy Perry har fått fansen på nakken etter en post hun delte i sosiale medier. Foto: Jennifer Johnson/Shutterstock Vis mer
Publisert

Tirsdag var det mellomvalg i USA, og i den anledning er det flere som har delt innlegg på sosiale medier hvor de både viser at de har avgitt sin stemme, og samtidig oppfordrer andre til å gjøre det samme. Og det gjelder også kjendisene.

Popstjerne Katy Perry (38) er en av dem som har gjort akkurat det – noe hun nå mottar sterk kritikk for. Det skriver blant andre danske B.T.

På et bilde som artisten har delt på sin egen Instagram-konto, fra stemmeboksen, viser 38-åringen at hun stemmer på milliardæren Rick J. Caruso (63).

Under bildet skriver stjernen at hun stemmer av en rekke årsaker, men spesielt «fordi Los Angeles er et kaos for øyeblikket».

Caruso var tidligere en republikaner, men i januar endret han partitilhørighet og ble demokrat. Før det har han i flere år vist sin støtte til republikanske kandidater og skal i tillegg ha donert i underkant av én million dollar – noe som tilsvarer 10,2 millioner norske kroner – til senator Mitch McConnell og tidligere president George W. Bush. Begge omstridte fordi de har støttet anti-abortpolitikk.

VEKKER OPPSIKT: Katy Perry rundet nylig av sitt årelange «residency» i Las Vegas. Nå skaper et klipp fra en av superstjernas siste konserter full forvirring på sosiale medier. Vis mer

Perrys stemmegivning har fått fansen til å reagere, og flere raser mot «I Kissed a Girl»-sangeren.

Komiker Travon Free er en av de som kritiserer 38-åringen, og har tatt til Twitter for å ytre sin mening.

«Uansett hvor mye høyrefløyen prøver å vri på det, er ikke Katy Perrys stemme på Rick Caruso indikasjon på noe annet enn en rik, hvit kvinne som stemmer på en falsk demokrat. Dette vil ikke vil ha noen innvirkning på hennes liv, men forverre andres».

«Katy Perry som deler en oppfordring til å stemme mens hun selv stemte på Rick Caruso ville vært objektivt morsomt hvis det ikke var smertelig dumt», skriver en annen, mens en tredje uttrykker skuffelse.

«Jeg er så utrolig skuffet over at Katy Perry stemmer på Rick Caruso som borgermester i Los Angeles».

Noen synes også det er vanskelig å tro det Perry faktisk har delt.

FALLER AV STOLEN: Superstjerna Katy Perry faller av stolen i et havfruekostyme på American Idol. Video: American Idol Vis mer

«Jeg klarer nesten ikke å tro på at dette er ekte».

Mens kritikken hagler mot sangfuglen, har hun valgt å stenge kommentarfeltet under det nevnte innlegget på Instagram.

Dette er heller ikke første gang hun lar fansen få vite hvor hun står politisk. I juni tvitret hun «RICK CARUSO FTW (for seier, red.anm.)» og ble også da møtt med kritikk.

Perry har så langt ikke kommentert kritikkstormen.

LES OGSÅ: - Veldig «toxic»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer