Kristoffer Tømmerbakke fridde til kjæresten

Kristoffer Tømmerbakke fra rapduoen «Erik og Kriss» overrasket kjæresten med forlovelsesring i Lofoten.

PENT PAR: Kristoffer har funnet lykken med vakre Rakel, og i går sa hun ja til å bli tilbringe resten av livet med ham. Her er paret sammen i 2013. Foto: Scanpix
PENT PAR: Kristoffer har funnet lykken med vakre Rakel, og i går sa hun ja til å bli tilbringe resten av livet med ham. Her er paret sammen i 2013. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I 2004 slo rapduoen Erik og Kriss, som består av Erik Mortvedt (32) og Kristoffer Tømmerbakke (32), gjennom med låten «Bærumsgrammatikk».

To år senere gjorde de suksess med «Putt Diamanter Opp», og siden den gang har de to barndomskompisene blitt rikskjendiser.

Men det er ikke bare på karrierefronten guttene har skutt gullfuglen; sensommeren 2013 fikk Erik sin Henriette Fraas i en seremoni på Oslos vestkant – og nå skal også Kristoffer smis i hymens lenker!

I går kveld la han ut et søtt bilde av seg selv og sin ferske forlovede, Rakel Susanne Olsen (29) på Facebook og Instagram, med ring på fingeren. «Hun sa ja», lød underteksten.

– Er overlykkelig! Det føles som å vinne i livets lotteri!, sier en svært fornøyd Kristoffer til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

Fridde på fjelltopp

Videre forteller han at frieriet skjedde på en romantisk fjelltopp i Lofoten – og dermed måtte artisten i samme slengen overkomme høydeskrekken sin.

– Det pleier som regel å være en del turister der oppe, men akkurat denne kvelden var vi helt alene. Det føltes utrolig, og litt skremmende, å gå ned på kne og fri idet vi ble truffet av midnattsolen. Og det føltes enda bedre da hun sa ja, fortsetter 32-åringen.

Han sier til Seoghør.no at han har visst at Rakel var den rette siden første gang han så henne, og at fjelltoppen var et perfekt bakteppe for frieriet:

– Når du er sammen med en fjellgeit fra Lofoten, føltes det som valg av sted ikke kunne klaffet bedre.
 

Fridde på USAS nasjonaldag

GODE VENNER: Kompisene i den populære rapduoen "Erik og Kriss" har vært gode venner helt siden barneskolen. Foto: Anders Myhren / Se og Hør
GODE VENNER: Kompisene i den populære rapduoen "Erik og Kriss" har vært gode venner helt siden barneskolen. Foto: Anders Myhren / Se og Hør Vis mer

Rap-kollega Erik har på sin side tidligere røpet at han vekket sin utvalgte med ring og champagne på sengen under en ferietur i USA. 

I etterkant fortalte han til VG om sammentreffet at forlovelsen falt på USAs nasjonaldag.

- De som kjenner meg vet at jeg er at jeg ikke er verdens flinkeste til å langtidsplanlegge, men jeg hadde planlagt å fri mens vi var der borte. Da jeg skjønte at vi var der 4. juli, gikk det bare veldig opp, sa rapperen til avisen.

Et år etter bryllup annonsert paret at de skulle barn, og i mars ble de foreldre for første gang.


LES OGSÅ: Ble reddet av kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer