Jakten på kjærligheten-bonden Øyvind Leine:

- Kristoffer (2) er sjefen på gården

Tre år etter TV-serien lever «Jakten på kjærligheten»-paret det gode liv på landet - og har fått sin egen odelsgutt!

TAR STYRINGEN:
Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen møtte i «Jakten på kjærligheten» og fikk barn ett år senere. De synes det er stas at den nye sjefen på gården heter Kristo er og er to år. FOTO: Se og Hør
TAR STYRINGEN: Øyvind Leine Thune og Elise Edvardsen møtte i «Jakten på kjærligheten» og fikk barn ett år senere. De synes det er stas at den nye sjefen på gården heter Kristo er og er to år. FOTO: Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I 2013 var Valdres-bonden Øyvind Leine Thune (32) med i «Jakten på kjærligheten». Det samme var frieren Elise Edvardsen (27).

- Kristoffer er interessert i alt jeg gjør, og han skal alltid gjøre det samme som meg. Han blir en skikkelig bonde, gliser Øyvind.

Selv med kameraer og hektisk produksjon sydet det av varme følelser. Det ble tidlig klart at det var ekte bonderomantikk i lufta og paret hadde ingen tid å miste.

Bestemt gutt

Allerede året etter TV-innspillingen kom Kristoffer – en ekte «Jakten»-baby til verden.

FANT KJÆRLIGHETEN: Øyvinds deltagelse i «Jakten på kjærligheten» var en god investering for ham. FOTO: TV 2
FANT KJÆRLIGHETEN: Øyvinds deltagelse i «Jakten på kjærligheten» var en god investering for ham. FOTO: TV 2 Vis mer

- Han er en bestemt herremann og vet hva han vil. Det har han etter oss begge. Han trenger å ha sterke meninger. Det kommer godt med på et sted som Vang, smiler Øyvind.

At sønnen er bestemt er ikke det eneste likhetstrekket han har med sine foreldre. Gutten har vist stor interesse for dyr og gårdsstell allerede.

- Han er med på alt fra å kjøre traktor til å hjelpe meg i fjøset. Jeg tror på at ungene blir hva du er.

Vår gårdsdrift og våre rutiner har blitt hverdagen hans. Når jeg skal i fjøset så gjør han seg også klar. Han skal være med – og Elise klarer ikke å stoppe ham, sier Øyvind og smiler.

Nytt liv

Kristoffer kommer til å få en ganske lik oppvekst som sin far - og en dag er planen at han skal ta over gårdsdriften på Vang.

- Jeg har en drøm om at han en dag vil ta over. Det er fint om han vil videreføre det familien har begynt på, sier han.

- Det skal han få velge selv, når den tid kommer, smiler Elise.

Fornøyde foreldre

Men Kristoffer er på tross av sin unge alder, allerede sjefen på gården. Det er det ingen tvil om, for livene til mor og far har ikke vært det samme etter han kom til verden.

- Det har vært hektisk, men på en n måte. Vi syns det er artig og trives som foreldre. Og ikke minst er det stort å følge utviklingen hans, sier Elise.

Saken fortsetter under bildet.

TRAFF BLINKSKUDD: Øyvind Leine Thune var bonde i 2013-versjonen av «Jakten på kjærligheten» og Elise Edvardsen var frieren som gikk helt til topps, og kapret bondens hjerte. FOTO: TV 2
TRAFF BLINKSKUDD: Øyvind Leine Thune var bonde i 2013-versjonen av «Jakten på kjærligheten» og Elise Edvardsen var frieren som gikk helt til topps, og kapret bondens hjerte. FOTO: TV 2 Vis mer

Får søsken

Odelsgutten er foreløpig enebarn. Men mamma og pappa har ingen planer om at han skal forbli det eneste barnet på gården.

Selv om det ikke er noen ny baby på vei, ser de for seg vekst i flokken etterhvert.

- Vi kan ikke la ham bli for bortskjemt, så han må få seg noen søsken etterhvert, forteller Øyvind.

- Ja, han må få noen å krangle litt med, istemmer Elise som stortrives i sin nye rolle som gardskjerring!

LES OGSÅ: Er venner med alle eks-kjærestene til mannen