Kristofer skal spille mot Will Smith

- Dette er helt rock n' roll!

GJØR SUKSESS: Skuespilleren Kristofer Hivju har kapret en rolle i den kommende storfilmen «After Earth» med Will Smith på rollelista. Foto: Erik Haldberg Johnsen
GJØR SUKSESS: Skuespilleren Kristofer Hivju har kapret en rolle i den kommende storfilmen «After Earth» med Will Smith på rollelista. Foto: Erik Haldberg Johnsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter suksess i rollen som norsk forsker i Hollywood-thrilleren «The Thing», er Kristofer Hivju (33) nå klar for nye skuespiller-eventyr i USA.

Hivju bekrefter til VG at han har fått en rolle i den kommende storfilmen «After Earth», som har blant annet actionstjernen Will Smith på rollelista.

- Dette er helt rock n' roll.

- Det er en tøff rolle med masse replikker. Og så er det litt morsomt at jeg er castet som amerikaner – ikke som nordmann. Det er en stor seier for meg, så nå jobber jeg på spreng med å forbedre den amerikanske aksenten, sier Hivju til avisa.

Filmen - som regissereres av «Den sjette sansen»-regissør M. Night Shyamalan - handler om en familie som krasjlander på jorden 1000 år etter at menneskene har forlatt den.

Hivju hevder han imidlertid ikke har planer om å flytte til USA for godt med kjæresten Gry Molvær og døtrene Noor (4) og Silja (3).

- Jeg har ingen intensjonom å flytte til LA. Jeg skal gjøre denne rollen – og så er det tilbake for å spille Gud på Trøndelag Teater. Så ser vi hvor det bærer derfra, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Klar for karriere i Hollywood

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer