TV-STJERNE: Kristofer Hivju har blitt internasjonal TV-stjerne gjennom TV-serien «Game of Thrones». Her er han sammen med kona Gry Molvær på Los Angeles-premieren til den nyeste sesongen av serien. Foto: wenn.com
TV-STJERNE: Kristofer Hivju har blitt internasjonal TV-stjerne gjennom TV-serien «Game of Thrones». Her er han sammen med kona Gry Molvær på Los Angeles-premieren til den nyeste sesongen av serien. Foto: wenn.comVis mer

Kristofer Hivju sammenligner skjegget med kvinnebryster

«Game of Thrones»-stjernen har et svært personlig forhold til sin karakteristiske ansiktspryd.

SEOGHØR.NO: Kristofer Hivju (37) har fått millioner av fans gjennom sin rolle som «Tormund Giantsbane» i den internasjonale TV-suksessen «Game of Thrones».

Et av 37-åringens mest iøynefallende særtrekk er hans kraftige skjegg.

Til P4.no sier Hivju at han ofte møter fans som er fascinert av skjegget hans, men de som gjerne vil kjenne det får raskt avslag.

Han mener det nemlig er en like personlig del av ham som brystene er hos en kvinne.

- Å prøve å ta på skjegget mitt, er som å prøve å ta på en kvinners bryster. Så det er hellig. Men det er flere som prøver seg på det, men da må jeg bruke nevene til hjelp for å holde dem unna, humrer Hivju.

Glad i fansen

Han understreker imidlertid at han er svært glad i «Game of Thrones»-fansen.

STOR ROLLE: Kristofer Hivju har fått mye å bryne seg på i rollen som Tormund Giantsbane. Foto: LFI/Photoshot
STOR ROLLE: Kristofer Hivju har fått mye å bryne seg på i rollen som Tormund Giantsbane. Foto: LFI/Photoshot Vis mer

- Det er noe vidunderlig med fantasy-fans, de går langt mer inn i det enn andre fans og ingenting er morsommere enn det, forklarer han. 

Privat er Kristofer gift med Gry Molvær, og de to har barna Noor (8) og Sylja (7) sammen.

Skremte barna

Da Seoghør.no møtte ekteparet på premieren til den norske filmen «Wendy-effekten» i september, avslørte de at Kristofers jobb en gang ga barna en kraftig støkk.

I filmen spiller han en skremmende type, og en dag under innspillingen dro han for å hente barna på skolen i fullt kostyme.

- Han hentet barna på skolen i fullt kostyme. Han måtte prøve ut de kontaktlinsene som han bruker i filmen. Det var ikke bra, forteller Molvær.

PERSONLIG FORHOLD: - Å prøve å ta på skjegget mitt, er som å prøve å ta på en kvinners bryster. Så det er hellig, sier Kristofer Hivju til P4. Foto: HBO Nordic
PERSONLIG FORHOLD: - Å prøve å ta på skjegget mitt, er som å prøve å ta på en kvinners bryster. Så det er hellig, sier Kristofer Hivju til P4. Foto: HBO Nordic Vis mer- Linsene var kjempestore og gikk over hele øyet. Jeg måtte ha de på i tolv timer for å bli vant til det. Så da jeg hentet på skolen, ble det mange redde barn, utdyper Hivju til Seoghør.no.

Giftet seg på Sunnmøre

Kristofer og Gry giftet seg 22. august i Giske kirke på Sunnmøre.

Det var en fin dag for hele familien. Det hadde regna hver dag i tre måneder, men på dagen vi gifta oss var det strålende sol. Og da vi dro kom regnet tilbake, sa Hivju etter seremonien til Kjendis.no.

LES OGSÅ: Giftet seg i hemmelighet