Jon Niklas Rønning og Kristine Riis om graviditeten:

- Kristine har vært en helt

Paret sliter med valg av barnenavn, men gleder seg til å få en sønn.

IMPONERT: Jon Niklas Rønning er imponert over kjæresten Kristine Riis under graviditeten, og i april får de en liten sønn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
IMPONERT: Jon Niklas Rønning er imponert over kjæresten Kristine Riis under graviditeten, og i april får de en liten sønn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I oktober 2017 dukket komikerduoen Jon Niklas Rønning (39) og Kristine Riis (36) opp på Latter i Oslo, og bekreftet overfor Se og Hør at de hadde blitt et par.

- Vi er sammen, vi er kjærester. Vi har vært venner og kjent hverandre gjennom samme miljø i mange år. Så fant vi ut at det var en perfekt match, sa Rønning den gangen.

- Det er veldig hyggelig, la Riis til.

- Mer godteri som gravid

Et drøyt år senere kunne paret også dele den glade nyheten om at de hadde tatt forholdet et steg videre, og venter sitt første barn sammen.

Da paret torsdag dukket opp på rød løper sammen i forbindelse med nok en premiere på Latter, kunne Riis fortelle at alt står bra til med henne, og at hun unner seg litt ekstra godsaker, noe de fleste gravide gjør.

I FIN FORM: Kristine Riis og Jon Niklas Rønning koste seg på «Calle & Vidar»-premiere på Latter i Oslo denne uken. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
I FIN FORM: Kristine Riis og Jon Niklas Rønning koste seg på «Calle & Vidar»-premiere på Latter i Oslo denne uken. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

- Det går kjempefint med meg, men jeg begynner å kjenne det nå, sier hun til Se og Hør, før hun fortsetter:

- Man får dårlig samvittighet, men man unner seg liksom noe allikevel, man er bare så sulten. Man må jo spise. Men egentlig går det jo bare ut over en selv, men nå er det litt sånn: Man trenger jo mer mat. Trenger litt mer godteri også, føles det som.

Vanskelig navnevalg

Komikerparet, som har termin på den kommende lille gutten i april, diskuterer mye barnenavn om dagen, men de syns det er vanskelig å skulle bestemme seg for et.

- Vi vet ikke hva det blir. Jeg prøver å se for meg situasjoner, som når han blir voksen og hvordan det vil bli, og hvordan det høres ut når man snakker om ham i ulike settinger. Og når jenter prater om ham og sånn. Det er jo litt vanskelig når man ikke har møtt ham ennå, sier Riis, før Rønning legger til:

- Vi satt og diskuterte det nå rett før vi kom, det er en vanskelig ting. Det skal jo passe med Riis og Rønning, så da kan det ikke være R, for da blir det altfor mye bokstavrim. Han kan ikke hete Reinert Riis Rønning, på en måte. Vi har jo Gabriel hjemme fra før, så det burde være noe som passer med det navnet, og et navn som er lett for Gabriel å si.

Mange fødselshistorier

Kristine Riis, som fra før er «stemor» til Rønnings sønn Gabriel (5), håper hun vil bli en god mamma, og er glad hun har fått varmet opp ved å være stemor.

- Det er jo litt vanskelig å vite, men jeg håper jeg blir en bra mamma. Men det er jo en rar tanke, hvordan er det å ha meg som mamma, liksom. Nå varmer jeg opp ved å være stemor da, så det er ikke helt julekveld på kjerringa, sier hun.

Videre forteller komikeren, som er kjent fra blant annet «Underholdningsavdelingen» på NRK, at hun får mye tips og råd fra andre mødre og venner rundt seg. Aller mest om hvordan det vil bli å føde.

- Folk er ganske glad i å fortelle fødselshistoriene sine. Det skjønner jeg jo, det er en stor opplevelse som folk er hypp på å dele. Man vil jo helst bare høre de som er sånn «det gikk sykt bra», «det var verdt det», eller «smertene ga mening», men jeg får mer «jeg fikk panikk og ville dø». Jeg har fått høre det meste, sier komikeren.

Kastet opp før sending

Et svangerskap kan være tøft på kroppen, men Kristine har hatt et lett og fint svangerskap generelt sett. Selv om hun har møtt på kvalme - også på jobb i «Nitimen» på NRK radio.

- Det har vært veldig fint. Jeg jobber jo fortsatt, så jeg kan ikke klage. Jeg har jo sendinger, og har kastet opp før sending, men i forhold til andre som er dårlige hele tiden så har jeg hatt det bra, synes jeg, sier 36-åringen.

Og Jon Niklas Rønning er imponert over kjæresten sin og hvordan hun har taklet graviditeten.

- Kristine har vært en helt. Jeg er så imponert over henne, og med det livet jeg har hvor jeg står på scenen fire kvelder i uka, og at vi har en sønn hjemme på fem år. Måten hun balanserer det med livet som gravid - jeg må bare bøye meg i støvet altså, det er imponerende. Hun er fantastisk, avslutter Rønning om kjæresten.

LES OGSÅ: - Besvimte på jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer