GLEDELIG GJENSYN: Kristine Thybo Hansen forteller om et gledelig gjensyn med kjæresten Robert Bjørklund etter at hun forlot «Farmen Kjendis». Her er paret under fjorårets «Gullruten»-utdeling. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GLEDELIG GJENSYN: Kristine Thybo Hansen forteller om et gledelig gjensyn med kjæresten Robert Bjørklund etter at hun forlot «Farmen Kjendis». Her er paret under fjorårets «Gullruten»-utdeling. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

«Jegertvillingene»:

Kristine dro rett hjem til kjæresten etter «Farmen»-exiten

Nå håper hun det går mot giftermål.

(Se og Hør): I gårsdagens episode av «Farmen Kjendis», var det «Jegertvillingene» som møttes til tvekamp. Det var til slutt Johanne Thybo Hansen (25) som gikk seirende ut av melkespann-konkurransen, og Kristine Thybo Hansen måtte forlate gården.

Til VG innrømmer Kristine selv at det var et avtalt spill som gjorde at hun ble slått ut i tvekampen.

Grunnen var at hun følte seg sliten og slet med søvnvansker. Etter oppholdet reiste 25-åringen rett hjem til kjæresten, Robert Bjørklund.

FARMEN-STUDIO: Hva gikk galt under tvekampen mellom Jegertvillingene? Hva er de største snakkisene fra årets Farmen Kjendis-sesong så langt? Farmen-profilene Tore Petterson og Karianne Amlie Wahlstrøm kommenterer. Programleder: Miriam Bakkejord / Dagbladet Produsent: Per Ervland / Dagbladet Vis mer

- Herregud, det var så godt å se ham igjen! Jeg tror vi sto i ti minutter og klemte hverandre på flyplassen. Det kom folk bort til oss, men vi bare overså dem fullstendig. Etterpå feiret vi med sushi og hvitvin, forteller Kristine til avisen.

Venter på bryllup

I intervjuet forteller hun også at hun var betatt av kjæresten i hele tre år, men at det tok halvannet år før han gjengjeldte følelsene.

Nå håper hun imidlertid at forholdet skal gå mot giftemål.

- Jeg bare venter på at han skal fri. Men nå har det jo gått så langt at jeg sikkert må fri selv. Neida, det kommer sikkert når jeg minst aner det, sier Kristine til VG.

LIKE: Slik ser du forskjell på Jegertvillingene i Farmen Kjendis. Kristine og Johanne Thybo Hansen viser hvordan man ser forskjell. Video: Julie Solberg / Dagbladet Vis mer

Møttes på trappa

Da Se og Hør møtte Kristine under Gullruten-utdelingen sist mai, kunne hun fortelle hvordan hun møtte kjæresten. Og det var faktisk hjemme på trappa.

- Han er kjæresten min. Vi møttes ute i skogen på trappa mi, sa hun og lo.

Til tross for at hun er den av tvillingene som har vært lengst i et forhold, mente hun allikevel at det vil være søsteren som stifter familie først.

- Johanne får nok barn først, vi er litt treige, fortalte Kristine til Se og Hør den gang.

Avstandsforhold

Mens Kristine nyter tilværelsen som samboer, er Johanne på sin side i et avstandsforhold med kjæresten Ole Martin Helgås. Mens Johanne bor i Nordreisa, bor nemlig kjæresten i Førde.

Til VG forteller hun at paret, til tross for avstanden, klarer å se mye til hverandre, og at hun er stormende forelsket.

- Dette er ekte kjærlighet, og noe helt annet enn det jeg har opplevd med mine tidligere kjærester, sier Johanne.

Tidligere har «Jegertvillingene» avslørt overfor Dagbladet at de har moret seg med å teste ut hvor lett gutter de har vært sammen med, har sett forskjell på dem.

En gang lot nemlig Johanne som at hun var Kristine og krabbet opp i senga til sistnevntes daværende kjæreste:

- Han gikk og la seg, og så gikk Johanne ned og krøp under dyna til ham. Men jeg tror han merket fort at det ikke var meg. Han sa i hvert fall det, sa Kristine til Dagbladet i november.

LES OGSÅ: - Hun planla sin egen hjemreise