KLAR FOR NY TILVÆRELSE: I slutten av juli, tre måneders tid etter at hun la opp, gifter Kristin Størmer Steira seg med forloveden Devon Kershaw. Nå håper langrennsprofilen på å få flere barn i fremtiden.  Foto: Werner Juvik
KLAR FOR NY TILVÆRELSE: I slutten av juli, tre måneders tid etter at hun la opp, gifter Kristin Størmer Steira seg med forloveden Devon Kershaw. Nå håper langrennsprofilen på å få flere barn i fremtiden. Foto: Werner JuvikVis mer

Kristin Størmer Steira ønsker seg en stor familie

Skistjernen er klar for både bryllup og barn.

SEOGHØR.NO: I våres kom nyheten om at langrennsløper Kristin Størmer Steira (34) legger skikarrieren på hylla.

De siste månedene har den spreke skistjernen uansett ikke ligget på latsiden, ettersom hun har vært travelt opptatt med både BI-eksamen og bryllupsplanlegging.

25. juni gifter hun seg med den kanadiske langrennsløperen Devon Kershaw (32) i Lofoten.

- Vi blir litt over hundre stykker. Det blir en del familie, venner og ikke minst skivenninner, forteller den vordende bruden til Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

SPORTY PAR: Devon Kershaw gratulerer Kristin Størmer Steira med tredjeplassen under verdenscuprennet på 10 km i Davos vinteren 2013. Foto: NTB scanpix
SPORTY PAR: Devon Kershaw gratulerer Kristin Størmer Steira med tredjeplassen under verdenscuprennet på 10 km i Davos vinteren 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ønsker seg flere barn

Størmer Steira vokste opp sammen med tre søsken. Og selv om hennes tilkommende ektemann skal satse i skisporet en stund fremover også, håper 34-åringen på å stifte sin egen familie.

- Vi har snakket en del om barn, og det er klart jeg ønsker meg det. Jeg kommer selv fra en stor familie, og det vil jeg også ha, legger den tidligere langrennsstjernen til overfor ukebladet.

Da det ble kjent at det ikke blir flere sesonger på langrennsprofilen, fortalte hun til VG at hun ser frem til å få en mindre topptrent fysikk.

- Jeg gleder meg til å få litt større pupper og litt mindre rygg, i forhold til kjolestørrelser og sånt, sa blondinen til avisen.

Saken fortsetter under bildet.

OL-TRIUMF: Kristin Størmer Steira (med ryggen til) har sikret Norge flere gull sammen med stafettlaget, men har ikke vunnet gull individuelt. Da hun vant bronse på 30 kilometer under Sotsji-OL i 2014, var jubelen likevel stor. Marit Bjørgen (t.h) tok gull, mens Therese Johaug (t.v) tok sølvet. Foto: NTB Scanpix
OL-TRIUMF: Kristin Størmer Steira (med ryggen til) har sikret Norge flere gull sammen med stafettlaget, men har ikke vunnet gull individuelt. Da hun vant bronse på 30 kilometer under Sotsji-OL i 2014, var jubelen likevel stor. Marit Bjørgen (t.h) tok gull, mens Therese Johaug (t.v) tok sølvet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Allerede i august i fjor hintet Kristin Størmer Steira om at skikarrieren gikk mot slutten, slik at hun kunne flytte fokus mot det å få barn.

- Jeg har presset kroppen i snart 15 år. Da er det kanskje greit at den får litt ro når man skal jobbe med andre ting, sa hun til Aftenposten dengang.

De naturskjønne omgivelsene som danner bakteppet for bryllupet, står fint i stil til stedet der langrennsparet forlovet seg. Kershaw gikk nemlig ned på kne da de to var på topptur i Nepal våren 2014.

LES OGSÅ: - Vi gleder oss til å gifte oss