SENDT HJEM: Kristin Størmer Steira og dansepartner Fredric Brunberg ble sendt hjem fra dansekonkurransen lørdag kveld.  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
SENDT HJEM: Kristin Størmer Steira og dansepartner Fredric Brunberg ble sendt hjem fra dansekonkurransen lørdag kveld. Foto: Thomas Reisæter/TV 2Vis mer

Kristin sendt hjem fra «Skal vi danse»

Etter en intens kveld med «lidenskap» ble det gravide Kristin Størmer Steira som måtte forlate konkurransen.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld gikk det hett for seg i TV2s studioer i Nydalen da temaet for kveldens skal vi danse var lidenskap.

Til slutt var det Stine Brun Kjeldaas (41) og Kristin Størmer Steira (35) som havnet i duell, og Kristin måtte se seg slått.

Den gravide skiløperen var også i duell forrige uke, da mot Camilla Pihl (38) som forlot konkurransen.

- Jeg synes det er helt greit når det er Stine som står i duellen. Jeg må innrømme at jeg synes Stine er en mye bedre danser enn meg selv, så jeg synes det er vel fortjent, sa Kristin da resultatet ble klart.

- Det har vært fantastisk. Jeg har hatt det så gøy, og en fantastisk dansepartner som jeg vil savne veldig, fortsatte hun.

Stine Brun Kjeldaas var tydelig lettet over at hun får fortsette på parketten.

- Nå er jeg så glad at du aner ikke, sa en tydelig rørt Stine til Katrine Moholt da det ble klart at hun gikk videre.

Rett før premieren på det populære programmet avslørte Kristin at hun venter barn med sin canadiske ektemann Devon Kershaw (33). Paret giftet seg i fjor.

GIFTET SEG: I fjor ble Kristin Størmer Steira kona til den canadiske idrettsstjernen Devon Kershaw.  Foto: Espen Solli
GIFTET SEG: I fjor ble Kristin Størmer Steira kona til den canadiske idrettsstjernen Devon Kershaw. Foto: Espen Solli Vis mer

Hockeyspiller Glenn Jensen (29) har også forlatt konkurransen, etter en duell med programleder Markus Bailey (23). Værmelder Eli Kari Gjengedal (45) og skihopper Roger Ruud (57) har også måttet gi tapt på dansegulvet tidligere i sesongen.

Fikk full pott!

De gjenværende deltagerne i konkurransen er; «Farmen»-vinner Eilev Bjerkerud, programleder Markus Bailey, artist Petter «Katastrofe» Kristiansen, programleder Alex Rosén, tidligere snowboardproff Stine Brun Kjeldaas og artistene Jenny Jenssen og Raylee Kristiansen.

FULL POTT: Raylee og dansepartner Alexander Svanberg vekket stor begeistring fra dommerne og sikret seg hele 40 poeng!  Foto: Thomas Reisæter/TV 2
FULL POTT: Raylee og dansepartner Alexander Svanberg vekket stor begeistring fra dommerne og sikret seg hele 40 poeng! Foto: Thomas Reisæter/TV 2 Vis mer

De siste ukene er det Stine Brun Kjeldaas og Raylee Kristiansen som har imponert dommerne først, og Kjeldaas var den første til å få en tier av dommerne. Lørdag fikk Raylee hele 40 poeng for sin imponerende dans!

Men ettersom kjendisene blir bedre og bedre øker også forventningene. Deltagerne ofrer mye tid og krefter på dansen, og blant andre artisten Raylee (19) kjenner på så mye forventningspress at hun brast i gråt på trening.

Ny dommer

Det er den tolvte sesongen av «Skal vi danse», og det er som vanlig Katrine Moholt (42) som leder sendingene, og hun har i år fått selskap av tidligere «Berserk»-medlem Samuel Massie (23). Også dommerpanelet har fått et nytt medlem i «Sofa»-profilen Tore Petterson (36). Han dømmer deltagernes prestasjoner sammen med Egor Filipenko (28), Merete Lingjærde (54) og Trine Dehli Cleve (55).

LES OGSÅ: Ute av dansen: - Det var ordentlig dritt!