Kristin Gjelsvik: - Restylane og Botox er ikke normalt

Kjendisblogger Kristin Gjelsvik nekter å la seg overkjøre av skjønnhetspresset.

KRITISK: Blogger Kristin Gjelsvik, også kjent som «StyleConnection», har markert seg med glødende blogginnlegg om blant annet dagens skjønnhetspress. Nå er hun nominert til «Årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Privat
KRITISK: Blogger Kristin Gjelsvik, også kjent som «StyleConnection», har markert seg med glødende blogginnlegg om blant annet dagens skjønnhetspress. Nå er hun nominert til «Årets blogger» på Se og Hørs kjendisgalla. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Blogger Kristin Gjelsvik (29) har markert seg med sitt engasjement for dyrevelferd, flyktningkrisen - og kampen mot kroppspresset.

Den profilerte bloggeren, også kjent som «StyleConnection», ønsker å være en alternativ stemme i det norske blogguniverset - der mange unge bloggere virker mest opptatt av mote og utseende.

Nå er Gjelsvik blant de norminerte til «Årets blogger», som kåres på Se og Hørs Kjendisgalla 6. november.

Gjelsvik står bak en rekke brennende engasjerte innlegg og videoer om dagens skjønnhets- og kroppspress, og blant favorittinnleggene hennes er «Når bloggerne selv ikke tar ansvar, må noen andre gjøre det!».

Til Seoghør.no forteller hun at hun ble trigget til å skrive teksten etter å ha lest ett blogginnlegg for mye som normaliserer kosmetiske inngrep blant unge kvinner.

- I dette tilfellet var det Restylane-innlegget til en ung blogger jeg kom over. Hun har tidligere oppfordret lesere til å elske seg sjøl, men så skrev hun plutselig om at hun hadde tatt restylane. Personligheter som fremstår som så selvsikre og så plutselig vender seg 180 grader om, er så skuffende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer