- Kristin er forelsket i Christin

Den kjente sexologen skal ha fått nok av kjendismenn...

FALLER FOR PERSONER: Kristin Spitznogle avslører overfor Se og Hør at hun faller for personer - og ikke kjønn. Foto: Stella Pictures
FALLER FOR PERSONER: Kristin Spitznogle avslører overfor Se og Hør at hun faller for personer - og ikke kjønn. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sexologen Kristin Spitznogle har fått nok av kjendismenn - derfor har hun nå valgt en kvinne, melder Se og Hør.

Spitznogle har tidligere vært sammen med klesbaronen Ørnulf Høyer, utelivskongen Sverre Goldenheim og skuespilleren Mikkel Gaup. Men nå rapporteres det at en kvinne ved navn Christin Lütken har vunnet Spitznogles hjerte.

- Jeg tror seksualiteten og hvem man faller for i livet, er langt mer bøyelig enn hva vi mennesker tror. Selv vil jeg si at jeg faller i hovedsak for personer - uavhengig av kjønn. Dette har jeg skrevet litt om i min nye bok «Hemmelige Rom», sier Kristin.

Boka er tilegnet juristen Christin, som kom sammen med den kjente sexologen på Marianne Antonsens 40-års fest.

Da Kristin får spørsmål om Christin er hennes nye kjæreste, svarer hun dette:

- Jeg tror jeg velger å svare «ingen kommentar» på det spørsmålet. Men om du spør meg om det er mulig å finne lykken med Lütken, så ja, absolutt, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Dette ønsker jeg ikke å spekulere i