Kristin Cavallari venter barn nummer tre

Ett år etter hun fødte sitt andre barn avslører hun at hun er gravid igjen.

TRAVEL TID: Kristin Cavallari og Jay Cutler gleder seg til å utvide familien ytterligere.
 Foto: Splash News
TRAVEL TID: Kristin Cavallari og Jay Cutler gleder seg til å utvide familien ytterligere. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Barna kommer som perler på en snor for «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (28) og NFL-ektemannen Jay Cutler (32).

I august 2012 fikk de sønnen Camden (2 1/2) og i mai i fjor ble han storebror til lille Jaxon (1). Nå er paret i lykkelige omstendigheter igjen.

- Vi er i gang igjen! Det er en glede å kunne annonsere at baby nummer tre er på vei! Cutler-gjengen bare fortsetter å vokse, skrev den vordende moren på sin egen app mandag, ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

NY BABY PÅ VEI: Med dette bildet, hvor Kristin former et hjerte med begge hendene over magen og sønnene sitter i bakgrunnen, avslørte hun graviditeten. Foto: Courtesy: Kristin Cavallari App
NY BABY PÅ VEI: Med dette bildet, hvor Kristin former et hjerte med begge hendene over magen og sønnene sitter i bakgrunnen, avslørte hun graviditeten. Foto: Courtesy: Kristin Cavallari App Vis mer

Kristin, som giftet seg med Cutler i 2013 etter å ha vært sammen i tre år, opplevde ingen problemer med sine to første svangerskap.

- Jeg er så heldig. Begge graviditene har vært veldig lette for meg. Jeg har bare vært veldig sliten. Det føltes som om jeg kunne sove hele dagen hver eneste dag, har Cavallari tidligere fortalt til nettstedet.

Mens de fleste nybakte mødre sliter med å miste babyvekten etter fødselene, så har 28-åringen hatt det motsatte problemet.

- Jeg vet ikke hvorfor eller hvordan det skjedde, men etter at jeg fikk barn, så har kroppen min forandret seg. Nå må jeg jobbe hardt for å beholde muskler og for å bygge muskler sånn at jeg ikke ser for tynn ut.

- Jeg har ingen kurver, så det er veldig lett at jeg ser for tynn ut og det liker jeg ikke. Derfor drikker jeg proteinshaker og løfter tunge vekter, fortalte hun i januar.

TV-STJERNE: Cavallari ble kjent gjenno realityshowene Laguna Beach og The Hills. Her med The Hills-venninnen Audrina Patridge i 2010. Foto: Splash News
TV-STJERNE: Cavallari ble kjent gjenno realityshowene Laguna Beach og The Hills. Her med The Hills-venninnen Audrina Patridge i 2010. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Det er galskap å bekymre seg over babyvekten

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer