MÅTTE AVLYSE: Forhåndssalget til Bjørn Eidsvågs Kristiansund-konsert gikk dårligere enn forventet. Foto: SCANPIX
MÅTTE AVLYSE: Forhåndssalget til Bjørn Eidsvågs Kristiansund-konsert gikk dårligere enn forventet. Foto: SCANPIXVis mer

- Kristiansund vil ikke ha Bjørn

Bjørn Eidsvåg solgte for lite og må avlyse konsert.

SEHER.NO: Bjørn Eidsvåg (55) gjør det godt som plateartist, men i Kristiansund kan det virke som om folk ikke er så begeistret for "Eg Ser"-sangeren.

Neste lørdag skulle Eidsvåg egentlig spille i Braatthallen i Kristiansund, men på grunn av dårlig forhåndssalg er konserten nå avlyst, skriver VG.

"Kristiansund vil ikke ha Bjørn, nøyer seg med Elg. (konserten i Kristiansund er avlyst)", skrev Eidsvåg på Twitter-profilen sin mandag.

Eidsvåg refererer til "Dance With a Stranger"-vokalist Øyvind "Elg" Elgenes fra Kristiansund i statusoppdateringen, og Elgenes har sin teori på hvorfor konserten til Eidsvåg solgte så dårlig.

- Det er veldig mange konserter i Kristiansund frem mot jul. Så jeg er ikke forbauset over dette, sier "Elg" til VG.

Bjørn Eidsvåg er svært aktiv på Twitter, og tirsdag kunne han blant annet dele med fansen at han hadde blitt utpekt som selveste djevelen.

"Da har jeg fått et anonymt brev hvor jeg er utpekt til selveste djevelen og jeg har fått en 6-er i DT for gårsdagens konsert, et gøyalt liv." skrev artisten.

På kommende søndag spiller Eidsvåg konsert i Grieghallen i Bergen, hvor han får hjelp av den tidligere "X Factor"-deltageren Gabrielle Leithaug (24) på sangen "Mysteriet deg".

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - De kaller ham bollekroppen!