Kristian Valen forteller sin versjon av våpen-dramaet

- Det neste jeg ser er finlandshetter hjelmer, skjold og skrikende menn i sort med maskingevær, sier komikeren.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av september ble Kristian Valen (42) dømt til 21 dager ubetinget fengsel i Oslo Tingrett etter at politiet har rykket ut til leiligheten hans på Aker Brygge ved to ulike episoder i år.

Komikeren, som også må betale 15.000 kroner i saksomkostninger, hevder selv han er uskyldig og har anket dommen til lagmannsretten.

Den siste episoden fant sted lørdag morgen 17. september.

Da ble Valen pågrepet etter å ha båret en våpenkopi rundt på Aker Brygge i beruset tilstand. Selv sier komikeren at han skulle spille inn en sketsj.

Fredag kveld gjestet Kristian Valen «Senkveld» på TV 2, og her forklarte han sin egen versjon av hendelsen.

– Det som skjedde var at jeg kom hjem etter et par måneder i USA. Jeg hadde lagt ut på Facebook at jeg skulle lage en sketsj om tidligere politisjef Arne Johannessen. Oppgaven var å lage en sketsj hvor han skulle lage en reklame for å rekruttere ungdommer til politiet. Og da måtte han se kul ut. Da må du jo selvfølgelig ha en caps på snei, briller, bar overkropp og kamuflasjebukser, fortalte han til Thomas og Harald, ifølge TV 2.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer