Kristian Rene Johansen måtte erstatte syk Triana på kort varsel

- De tre jurymedlemmene var i ferd med å gå ombord på flyet på vei hjem til Norge da de ble hentet tilbake for å lede parseremonien.

SEOGHØR.NO: I torsdagens episode av «Paradise Hotel» var det eks-deltaker Kristian René Johansen (24), Ann Marielle Lipinska (25) og Louis Furnes (29) som ledet den dramatiske parseremonien.

Flere stusset kanskje over «Paradise Hotel»-dronning Triana Iglesias (33) sitt fravær. Til vanlig kaster skjønnheten et glamorøst preg over parseremoniene, men denne gangen var hun ikke tilstede.

Til Seoghør.no forteller TV3 at det var en dramatisk hendelse som var årsaken.

ERFAREN: Triana Iglesias har vært programleder for TV3-programmer i syv år.  Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
ERFAREN: Triana Iglesias har vært programleder for TV3-programmer i syv år. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

- Grunnen til at de leder seremonien er at Triana fikk allergisjokk av noe den dagen og måtte på sykehus, forteller pressekontakt Linda Glomlien.

Men det var rett før det ble totalt katastrofe under innspillingen.

- De tre jurymedlemmene var i ferd med å gå ombord på flyet på vei hjem til Norge da de ble hentet tilbake for å lede parseremonien, sier Glomlien.

Det er ikke første gangen Triana har havnet på sykehus under innspillingen. I 2009 ble hun utsatt for en rokke-angrep, og innrømmet at hun var redd for å gå ut i vannet.

DRONNINGEN: Triana Iglesias er dronningen av TV3-programmet. Foto: TV 3
DRONNINGEN: Triana Iglesias er dronningen av TV3-programmet. Foto: TV 3 Vis mer

- Jeg har blitt redd for å gå ut i vannet, og ser meg nøye for nå. Heldigvis er de vant med slike tilfeller her nede og jeg kom meg raskt etter å ha blitt behandlet på sykehuset. Skrekken går nok over, men heldigvis er det mange basseng i nærheten også, smilte modellen til Seoghør.no.

«Paradise Hotel» kan du se 22.30 på TV3.

Du kan også se hele episoden på Se.no.

LES OGSÅ: - Jeg føler meg fremstilt som dum