BRUDD: Kristian og Madeleine Kjelling skal skilles. Paret giftet seg sommeren 2011. De to var samboere i omlag 11 år og har to barn sammen.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
BRUDD: Kristian og Madeleine Kjelling skal skilles. Paret giftet seg sommeren 2011. De to var samboere i omlag 11 år og har to barn sammen. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Kristian Kjelling og kona skiller lag

Den norske håndballstjernen og Madeleine Kjelling går hvert til sitt etter fire års ekteskap.

SEOGHØR.NO: Håndballspiller Kristian Kjelling (35) skal skilles etter fire års ekteskap. Det bekrefter han overfor TV 2.

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Men vi skilles som veldig gode venner, utover det har jeg ingen kommentar, uttaler Kjelling til TV 2.

Det var sommeren 2011 at håndballprofilen og Madeleine Kjelling (35) ble mann og kone. Bryllupet fant sted i Danmark, der Kristian spilte proffhåndball.

Året før gikk Kristian Kjelling ned på kne da paret besøkte Grand Canyon under en kjærlighetsferie i Las Vegas. 

- Det stemmer at han har vært på kne og at vi er lykkelige, fortalte Madeleine til Se og Hør Weekend den gang.

Saken fortsetter under bildet.

HÅNDBALLSTJERNE: Kristian Kjelling (t.h.) i duell med Mohamed Ramadan under landskampen i håndball mellom Norge og Egypt på Elverum i 2012. Foto: NTB scanpix
HÅNDBALLSTJERNE: Kristian Kjelling (t.h.) i duell med Mohamed Ramadan under landskampen i håndball mellom Norge og Egypt på Elverum i 2012. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret var samboere i omlag syv år og fikk to barn sammen før de giftet seg. Selv om de brukte god tid før de ble smidd i hymens lenker, ble de to samboere i en fei.

Etter at de møttes, sa Madeleine Lundberg opp jobben sin og flyttet inn hos Kristian Kjelling i Spania der han spilte for klubben Ademar León.

- Jeg hadde kjent ham bare i effektive ti dager. Folk trodde nok jeg var litt gal. Men jeg har alltid vært en impulsiv person. Vi var jo bare 23 år, og tenkte ikke på giftermål og sånn. Men vi kunne ikke la forholdet være uprøvd, sa Madeleine til bladet Kamille før bryllupet i 2011.

LES OGSÅ: Sjekk den fotobomben!