SKRYTER AV KJÆRESTEN: Håndballprofil Kristian Kjelling har vært sammen med Siri Løining siden januar. Nå snakker 35-åringen rosende om sin arbeidssomme og inspirerende kjæreste.  Foto: Pressebilde/ NTB Scanpix
SKRYTER AV KJÆRESTEN: Håndballprofil Kristian Kjelling har vært sammen med Siri Løining siden januar. Nå snakker 35-åringen rosende om sin arbeidssomme og inspirerende kjæreste. Foto: Pressebilde/ NTB ScanpixVis mer

Kristian Kjelling letter på sløret om sin nye kjæreste

- Jeg beundrer henne, sier håndballstjernen.

SEOGHØR.NO: I februar bekreftet håndballspiller Kristian Kjelling (35) at han hadde funnet lykken med Siri Løining (41), som er kommunikasjonssjef for hotellet The Thief i Oslo.

- Vi kan bekrefte at vi er kjærester. Utover det har vi ingen kommentar, skrev paret i en SMS til VG den gang.

Nå åpner Kjelling seg om det relativt ferske forholdet i et intervju med Dagbladet. Han og kjæresten kjente hverandre i et par år før de ble et par i januar i år.

- Vi er nok temmelig like som mennesker, og har mange felles interesser (...) Jeg lærer mye av henne, og hun lærer en del av meg også, tror jeg, sier håndballprofilen til Dagbladet Pluss.

Saken fortsetter under bildet.

SUKSESS I DANMARK: Kristian Kjelling jubler med pokalen etter at hans daværende klubb, Aalborg Håndbold, ble danske mestere i håndball i 2013. Foto: NTB scanpix
SUKSESS I DANMARK: Kristian Kjelling jubler med pokalen etter at hans daværende klubb, Aalborg Håndbold, ble danske mestere i håndball i 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bor hver for seg

Både han og hun har to barn fra hvert sitt tidligere ekteskap, og Kjelling røper at de ikke har noen hast med å bli samboere.

Når det gjelder hva han falt ved hos kjæresten, er han litt mer ordknapp:

- Det er mye, men det får vi ta en annen gang. Men vi har det fint sammen. Jeg beundrer henne, hun er ekstremt dyktig i faget sitt, og er et arbeidsjern uten sidestykke, sier Kjelling rosende i Dagbladet-intervjuet.

Hjemme etter 15 år i utlandet

Til daglig er Kristian Kjelling både trener og spiller i Drammen Håndballklubb, en stilling han har hatt siden starten av februar.

35-åringen spilte dessuten for klubben mellom 1998 og 2001, før han var proffspiller i forskjellige utenlandske klubber helt til 2015.

Saken fortsetter under bildet.

TILBAKE I DRAMMEN: Kristian Kjelling som spillende trener for Drammen HK under en eliteseriekamp mot Runar i Sandefjord tidligere i år. Drammen vant 31-23. Foto: NTB scanpix
TILBAKE I DRAMMEN: Kristian Kjelling som spillende trener for Drammen HK under en eliteseriekamp mot Runar i Sandefjord tidligere i år. Drammen vant 31-23. Foto: NTB scanpix Vis mer

Før håndball-EM i 2010, da han nettopp hadde begynt å spille for Aalborg, fortalte Kjelling at treningsmetodene i den danske klubben var helt annerledes enn i hans forrige klubb - spanske SDC San Antonio.

- Jeg er blitt klart tynnere, men samtidig er jeg blitt sterkere. En god kombinasjon, sa Kjelling til VG Sporten den gang.

Tidligere var han gift med Madeleine Kjelling. I november 2015 bekreftet Kristian Kjelling overfor TV 2 at de to skulle skilles.

- Jeg kan bekrefte at vi skal skilles. Men vi skilles som veldig gode venner, utover det har jeg ingen kommentar, uttalte håndballprofilen til TV 2 den gang.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke singel lenger

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.