NY KJÆRESTE: Kristian Kjelling har funnet lykken med Siri Løining som jobber so kommunkasjonssjef på hotellet The Thief.  Foto: Pressebilde/NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Kristian Kjelling har funnet lykken med Siri Løining som jobber so kommunkasjonssjef på hotellet The Thief. Foto: Pressebilde/NTB ScanpixVis mer

Kristian Kjelling har fått ny kjæreste

Tre måneder etter bruddet bekrefter håndballstjernen at han har forelsket seg igjen.

SEOGHØR.NO: I november ble det kjent at håndballspiller Kristian Kjelling (35) og kona Madeleine (35) hadde gått fra hverandre. Paret giftet seg sommeren 2011 i Danmark og har to barn sammen.

Nå har idrettsstjernen funnet kjærligheten på nytt. Den utkårede er Siri Løining (41) som er kommunikasjonssjef for hotellet The Thief i Oslo.  

- Vi kan bekrefte at vi er kjærester. Utover det har vi ingen kommentar, skriver paret i en SMS til VG.

Avisen skriver at også Løining har to barn og et ekteskap bak seg.

BRUDD: I fjor høst ble det kjent at Kjelling og kona Madeleine går hver til sitt.
BRUDD: I fjor høst ble det kjent at Kjelling og kona Madeleine går hver til sitt. Vis mer

Kristian og hans første kone Madeleine var samboere i omlag syv år før de giftet seg. Selv om de brukte god tid før de ble smidd i hymens lenker, ble de to samboere i en fei.

Etter at de møttes, sa Madeleine Lundberg opp jobben sin og flyttet inn hos Kristian Kjelling i Spania der han spilte for klubben Ademar León.

- Jeg hadde kjent ham bare i effektive ti dager. Folk trodde nok jeg var litt gal. Men jeg har alltid vært en impulsiv person. Vi var jo bare 23 år, og tenkte ikke på giftermål og sånn. Men vi kunne ikke la forholdet være uprøvd, sa Madeleine til bladet Kamille før bryllupet i 2011.

LES OGSÅ: Paperboys gjør comeback