- Kristian er min første forelskelse

Og Jenny Langlo føler hun har kommet nærmere kjæresten gjennom Idol.

I FINALEN: Jenny Langlo synger Queens «Another One Bites The Dust», Idol-låta «Building An Aeroplane» og Jeff Buckleys «Hallelujah» i kveldens finale.  Foto: Lina Hekkli/Seher.no
I FINALEN: Jenny Langlo synger Queens «Another One Bites The Dust», Idol-låta «Building An Aeroplane» og Jeff Buckleys «Hallelujah» i kveldens finale. Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag kveld skal det avgjøres hvem av Jenny Langlo (18) og Vegard Leite (19) som går seirende ut av Idol 2011. I et intervju med VG innrømmer Jenny at hun ikke har vært forelsket før hun traff sin nåværende kjæreste Kristian Smoge (21).

- Kjæresten min, Kristian, er vel min første og største forelskelse. Men jeg var forelsket i fryktelig mange kjendiser da jeg var yngre. David Beckham er en av dem, sier Langlo til VG.

Jenny har tidligere sagt overfor Seher.no at hun føler hun har kommet nærmere kjæresten gjennom Idol, selv om han studerer i Trondheim.

- Det er kjempeflott for oss. Det er enda mer praktisk enn om jeg hadde bodd i Ålesund. Han kommer ned til Oslo annenhver helg og vi har sett hverandre mer enn noen sinne, sa Langlo.

I dagens VG forteller Vegard Leite om hvordan han traff sin kjæreste Marianne Borgen.

- Vi møttes da jeg flyttet inn der hun bodde tidligere. Hun kom tilbake til leiligheten da hun hadde glemt å levere tilbake noen grytekluter og kakeformer. Resten er historie, sier Leite.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var helt hjelpeløs

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer