MØTTES HOS ANITA: Ifølge Se og Hør, koblet Kristian og Anita nylig av hjemme hos Anita med julegløgg.
MØTTES HOS ANITA: Ifølge Se og Hør, koblet Kristian og Anita nylig av hjemme hos Anita med julegløgg.Vis mer

- Kristian er fantastisk

"Jakten"-Anita fikk hemmelig besøk av Kristian hjemme i Lier...

SEHER.NO: Det har vært mye dramatikk på gården til TV-bonden Kristian Akervold (32) i forbindelse med "Jakten på kjærligheten" på TV 2.


Mandag kunne TV-seerne se Kristian bli lettet da Anita Orvedal (25) kom tilbake til gården eter en liten tenkepause.Etter at Jeanette Høgli Richardsen og Heidi Berg valgte å forlate programmet, er det nå bare Anita og Kristian sammen på gården.

I Se og Hør kommer det fram at paret nå har lagt det negative bak seg, og i helgen møttes de hos Anita i Lier utenfor Drammen for å kose seg med julegløgg.

Paret har måttet holde en lav profil mens programmet har gått på TV, men legger ikke skjul på at det er godt å se hverandre.

- Det er alltid godt å møte Anita igjen. Fra første dag har vi hatt en helt spesiell kjemi, bekrefter Kristian til bladet.

Det har de siste ukene vært tungt for Anita, som ble hetset for å være en "drama queen", og til Se og Hør forteller paret at de har støttet hverandre i den vanskelige tiden.


Kristian er ikke i tvil om at han står igjen med den rette jenta på gården, og Anita har også kun godord å si om bonden.

- Kristian og jeg har en spesiell forståelse oss imellom. Vi har allerede vært igjennom så mye, og trives kjempegodt sammen. Han er en fantastisk flott gutt, forteller Anita til Se og Hør.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på
seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten