KJEMI: Anita i sier at hun og Kristian Akervold alltid har hatt en spesiell kjemi. Foto: TV 2
KJEMI: Anita i sier at hun og Kristian Akervold alltid har hatt en spesiell kjemi. Foto: TV 2Vis mer

- Kristian betyr mye for meg

Jakten-Anita er glad hun tok en tenkepause...

SEHER.NO: Tidligere i uken ble det kjent at en av årets bønder i «Jakten på kjærligheten» allerede er forlovet, og Kristian Akervolds frier Anita vil ikke svare på om det er henne og bonden det gjelder.

- Jeg ønsker ikke å kommentere det noe ytterligere. Folk får bare følge med å se. Jeg tror kanskje folk kan bli litt overrasket, ler hun, ifølge God jveld Norge.

Jakten på kjærligheten har vært en enorm psykisk påkjenning for Kristians frier Anita. Men nå har de andre jentene reist fra gården og Anita smiler igjen.

Tøft
- Det er veldig deilig å være ferdig med den dramaepisoden. Det har vært veldig tøft, også i etterkant med media og at jeg ble fremstilt veldig feil og hetsingen rundt meg. Det har vært kjempetungt. Men nå er det over og vi ser bare fremover og det føles bra, sier hun til ''God kveld Norge''.

Til Se og Hør forteller paret at de har støttet hverandre i den vanskelige tiden.

Han er fantastisk
Paret har måttet holde en lav profil mens programmet har gått på TV, men legger ikke skjul på at det er godt å se hverandre.

- Kristian og jeg har en spesiell forståelse oss imellom. Vi har allerede vært igjennom så mye, og trives kjempegodt sammen. Han er en fantastisk flott gutt, forteller Anita til Se og Hør.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Jakten-frieren avlyste bryllupet