- Kristens venninne er Roberts nye flørt

«The Runaways»-stjernen skal være rasende over at filmkollega Riley Keough dater eksen hennes.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mai tok av-og-på-forholdet til «Twilight»-paret Robert Pattinson (27) og Kristen Stewart (23) slutt for godt, og i helgen ble han fotografert sammen med en ukjent rødtopp

Nå melder DailyMail at Pattinsons nye flamme er Riley Keough (24), og en nær venn av den rødhårede skjønnheten bekrefter at hun og «Bel Ami»-kjekkasen faktisk dater.

- De er uatskillelige. Rob elsker det faktum at Riley er barnebarnet til Elvis, det er ekte «rock'n'roll»-kongelighet i hans øyne, uttaler kilden til den britiske avisen.


Det ferske paret skal ha planlagt å feire USAs grunnlovsdag 4. juli sammen, før Pattinson begynner innspillingen av «Maps To The Stars» i Toronto på mandag.


Raser over romansen
27-åringens ekskjæreste skal imidlertid være svært misfornøyd med romansen. Kristen og Riley spilte nemlig mot hverandre i filmen «The Runaways» i 2010, som var rocke-barnebarnets filmdebut.

- Kristen føler hun var en mentor for Riley på «The Runaways»-innspillingen. Hun introduserte henne for Rob og oppfordret henne til å gjøre skuespill til en karriere. Kristen ble rasende da hun fikk vite om Robs forhold til Riley. Rob har fått vite via venner at hun er knust, fortsetter kilden.


Riley og Kristen skal ha vært venner siden de spilte mot hverandre i «The Runaways», og så sent som i april var hun blant gjestene da Kristen feiret sin 23-årsdag på den meksikanske restauranten Malo Cantina i L.A. 


Mye til felles
Men i mai og juni har Riley tilbragt mye mer tid sammen med Robert Pattinson, siden de har møttes flere ganger gjennom sine modelloppdrag for Dior.

Robert er det nye ansiktet til Dior Homme, mens Riley inntil nylig var ansiktet til Dior Cherie. Skuespilleren og modellen er fortsatt tilknyttet motehuset, skriver DailyMail.

- De har masse til felles. Begge elsker L.A., London, rockemusikk og bordtennis, fortsetter kilden, som likevel understreker at det er mer snakk om en intens flørt enn langvarig kjærlighet.

Riley Keough er datter av Lisa Marie Presley og Danny Keough. Siden sin filmdebut i 2010 har hun spilt i flere filmer, deriblant «Magic Mike» og «The Good Doctor». Neste år er hun aktuell i storfilmen «Mad Max: Fury Road», sammen med Tom Hardy, Charlize Theron og Rosie Huntington-Whiteley.

24-åringen har vært forlovet med «Magic Mike»-motspiller Alex Pettyfer (23).

Robert Pattinson er tidligere blitt koblet til popstjernen Katy Perry (28) etter det siste bruddet fra Kristen Stewart.

LES OGSÅ: - Bedro kjæresten med regissøren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer