Kristen Wiig (46) ble mor til tvillinger

Komikeren skal ha blitt mamma for første gang.

BLE MAMMA: Skuespiller Kristen Wiig (t.v.) skal ha blitt mor til tvillinger. Her sammen med skuespiller Gal Gadot på Oscar-utdelingen i februar. Foto: Reuters/ NTB scanpix
BLE MAMMA: Skuespiller Kristen Wiig (t.v.) skal ha blitt mor til tvillinger. Her sammen med skuespiller Gal Gadot på Oscar-utdelingen i februar. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

I august i fjor kom den gledelige nyheten om at komiker og skuespiller Kristen Wiig (46) hadde forlovet seg i hemmelighet med kjæresten, Avi Rothman (42).

Nå har det dukket opp nye bilder av paret, som fremdeles ikke er offentliggjort, og på disse bildene ser det ut til at turtelduene har valgt å ta et forholdet enda et steg videre. Tidligere i år ble de nemlig foreldre - til tvillinger.

Det melder flere amerikanske medier, deriblant Entertainment Tonight og Us Weekly, som også bekrefter nyheten.

Paret har foreløpig ikke bekreftet den hyggelige nyheten selv.

Ga tydelige hint

46-åringen har imidlertid ikke gått gravid selv. Paret har nemlig benyttet seg av surrogati, og det har dermed vært lettere for komikeren å skjule at hun ventet barn.

Babynyheten kommer bare en måned etter at komikeren hintet om at hun nylig hadde blitt mor da hun var vert for «Saturday Night Live» i mai. Det var i anledning morsdagen i USA, der hun delte en søt melding til sin egen mor.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Dette satte fart på ryktene om at hun selv hadde blitt mamma, og fansen har siden den gang vært svært nysgjerrige.

- Jeg vet ikke om jeg virkelig satte pris på mora mi de første 45 åra av livet. Men i år føler jeg meg spesielt takknemlig for rådene og kjærligheten. Jeg er så takknemlig for alt hun har lært meg, som for eksempel å forberede meg til å bli mamma selv, var blant hintene hun ga.

Forlovet

Som nevnt kom nyheten om at Wiig var forlovet for knappe ti måneder siden. Da hadde paret allerede vært kjærester i tre år.

Det var i mai 2016 at skuespilleren ble avbildet i het omfavnelse med Rothman for første gang. Duoen koste seg da på ferie på Hawaii, og mens de hygget seg på stranden, klarte de ikke å la være å skjule følelsene for hverandre.

Forlovelsesryktene begynte imidlertid ikke å svirre før i fjor, da Wiig i mai 2019 dukket opp med en diger ring på fingeren under en filmvisning av komedien «Booksmart», ifølge People.

MED FORLOVEDEN: Kristen Wiig sammen med Avi Rothman (ytterst t.h.) og ekteparet Jason Sudeikis og Olivia Wilde på en visning av «Booksmart» i mai 2019. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ NTB scanpix
MED FORLOVEDEN: Kristen Wiig sammen med Avi Rothman (ytterst t.h.) og ekteparet Jason Sudeikis og Olivia Wilde på en visning av «Booksmart» i mai 2019. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ NTB scanpix Vis mer

Ekteskapet med Rothman vil bli komikerens andre. Fra 2005 til 2009 var hun nemlig gift med skuespilleren Hayes Hargrove. Før Kristen forelsket seg i Avi, var hun blant annet kjæreste med The Strokes-trommisen Fabrizio Moretti (40).

I et intervju med Cosmopolitan fire år etter skilsmissen fra Hargrove, uttalte 46-åringen følgende om ekteskap:

- Det finnes ikke noe bedre enn å være i et godt, sunt forhold. Jeg har ingen spesifikk holdning når det kommer til ekteskap. Jeg tror det er riktig for noen, samtidig som jeg vet om en rekke mennesker som ikke tror på det, sa hun den gang, og la til:

- Men så møter de plutselig noen ... Hvis denne personen gjør deg skikkelig lykkelig, så kan det fungere og det er verdt å kjempe for.

HYGGELIGE TIDER: Etter at Linn og Øystein fant kjærligheten i vårens «Ex on the beach», har kjæresteparet nærmest flyttet sammen etter at de kom tilbake til Norge. Nå forteller de hvordan den siste tiden har vært. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/Rød Løper Vis mer

Wiig er best kjent fra filmer som «Bridesmaids», «Knocked Up» og «Ghostbusters». Hun har også vært å se i flere sesonger av «Saturday Night Live». Rothman, på sin side, er også skuespiller, og har vært å se i en rekke mindre filmer.

LES OGSÅ: - Har fått sitt første barn sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer