Kristen Stewart søker hjelp fra uventet hold

Skuespilleren vil be bestevennen til Robert Pattinson om hjelp til å vinne han tilbake.

VIL HA ROB TILBAKE: Kristen Stewart ønsker seg ekskjæresten Robert Pattinson tilbake. Foto: Retna/Photoshot
VIL HA ROB TILBAKE: Kristen Stewart ønsker seg ekskjæresten Robert Pattinson tilbake. Foto: Retna/Photoshot Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (22) er fast bestemt på å vinne tilbake Twilight-kollegaen Robert Pattinson etter utroskapen med regissør Rubert Sanders tidligere i år. Nå har hun spurt Roberts bestevenn, Tom Sturridge om hjelp.

- Hun ønsker en prat med Tom, og prøve å overbevise han om at hun er lei seg og at hun vil ha Rob tilbake. Det eneste som betyr noe for henne nå er å få Rob tilbake, og hun vet at den beste måten å gjøre det på er gjennom vennene hans, sier en venn til HollywoodLife.com.

Kristin skal også ha planer om å spørre Toms forlovede Sienna Miller om råd.

- Hun vil også ha en prat med Toms forlovede Sienna Miller. Hun vil at både Tom og Sienna skal vite at hun aldri mente å såre Rob, og at hun ikke er en ond person. Hun håper og ber om at Tom og Sienna skal forstå og tilgi henne. Og at de da vil hjelpe henne med å vinne eksen tilbake.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Par i knuste hjerter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer