Kristen Stewart slenger med leppa

«Twilight»-stjernen Kristen Stewart skal ha uttalt seg negativt om andre kvinnelige Hollywood-stjerner.

SEOGHØR.NO: Kristen Stewart (22) knuste hjertet til kjæresten Robert Pattinson (26) og fikk mange «Twilight»-fans på nakken, da hun innrømmet å ha hatt en affære med regissøren Rupert Sanders.

Siden den gang har filmstjernen forsøkt å få tilbake ryktet som en snill og vennelig person. Nå slår derimot fasaden sprekker igjen.

Ifølge avisen The Enquirerer har Stewart slengt med leppa om tre av Hollywoods mest populære kvinnelige stjerner.

Jennifer Lawrence (22), Jennifer Aniston (43) og popstjernen Katy Perry (28) får nemlig gjennomgå.

Ryktene vil ha det til at Kristen skal være fra seg av sjalusi ovenfor Jennifer Lawrence, som i motsetning til Stewart ble nominert og vant en Golden Globe. Jennifer er også nominert til Oscar for sin rolle i «Silver Linings Playbook», mens Kristens siste film «On the Road» langt i fra ble noen suksess.

Jennifer Aniston skal også være en av Hollywood-stjernene Kristen har et dårlig øye til.

Kristen skal ifølge The Enquirer ha uttalt at Aniston er en elendig skuespiller, og den eneste grunnen til at hun fremdeles får oppmerksomhet er rivaliseringen med Angelina Jolie.

Den siste på «Twilight»-stjernens hat-liste er Katy Perry. The Enquirer hevder at etter Katy Perry ble kåret til årets hotteste kvinne i 2013, mens Kristen Stewart selv bare kom på 89.plass.

Stewart skal ha uttalt at Perry er overvurdert, og rett og slett stygg uten sminke, skriver magasinet.

Hvis dette er sant, må nok Stewart se langt etter å få tilbake sitt gode navn og rykte som «en snill jente» med det første.

LES OGSÅ: Tar ut skilsmisse mot utro ektemann