Kristen Stewart kaster klærne for Mario Testino

«Twilight»-stjernen følger i fotsporene til Justin Bieber og Selena Gomez.

NAKEN: Kristen Stewart kastet klærne for Mario Testinos berømte bilder av kjente mennesker iført kun et håndkle. Her er hun fotografert under en pause i forbindelse med innspillingen av de populære «Twilight»-filmene. Foto: AKM IMAGES/SDFL/Splash News
NAKEN: Kristen Stewart kastet klærne for Mario Testinos berømte bilder av kjente mennesker iført kun et håndkle. Her er hun fotografert under en pause i forbindelse med innspillingen av de populære «Twilight»-filmene. Foto: AKM IMAGES/SDFL/Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den berømte motefotografen Mario Testino har fått Kristen Stewart (25) til å kaste klærne. Og «Twilight»-stjernen er ikke alene.

I forbindelse med hans berømte «Towel Series» har Testino fått flere kjente personer til å kle av seg foran kamera.

Både Justin Bieber, Selena Gomez, Kate Moss, Blake Lively og Miley Cyrus har gjort det samme.

Kristen er vanligvis av den mer sjenerte typen og har ikke for vane å stille opp på lettkledde photoshoots.

Testino har på Instagram delt et svart/hvitt bilde av «Twilight»-skuespilleren, som er modell nummer 91 i moteserien.

TOWEL SERIES 91, KRISTEN STEWART. #MarioTestino #TowelSeries

Et bilde publisert av MARIO TESTINO (@mariotestino)

- «Towel Series» er en privat klubb. Jeg velger veldig nøye hvem jeg vil ta bilde av til den serien. Det er bare mitt syn som har noe å si her -ingen andres, sa han til Vogue ifølge International Business Times.

TOWEL SERIES 73, SELENA GOMEZ. #MarioTestino #TowelSeries @SelenaGomez

Et bilde publisert av MARIO TESTINO (@mariotestino)

TOWEL SERIES 70A, JUSTIN BIEBER. #MarioTestino #TowelSeries @JustinBieber @VogueMagazine

Et bilde publisert av MARIO TESTINO (@mariotestino)

Fotografen har også lagt ut bilder av flere av de andre kjendisene i serien på Instagram.

Berømte mennesker er ensomme

Stewart er fort tiden fullt opptatt med å filme en Woody Allen-film sammen med blant annet Blake Lively og Bruce Willis.

Men selv om hun er svært suksessfull i jobben sin, og har millioner av fans, så sier hun at det er lett for skuespillere å føle seg ensomme

- Skuespillere blir isolerte. Det er som om folk ikke har lov til å snakke med oss. Det er ensomt å være stor stjerne eller en berømt person. Folk vil ikke snakke til deg, sa hun i fjor til Loaded magazine, ifølge Contactmusic.com.

Kristen har sett mange kollegaer som har utviklet et veldig nært forhold til assistentene sine fordi de ender opp med å tilbringe så mye tid sammen med dem.

SUKSESS: Kristen Stewart og Robert Pattinson gjorde sammen suksess i Twilight-filmene.  Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press
SUKSESS: Kristen Stewart og Robert Pattinson gjorde sammen suksess i Twilight-filmene. Foto: REX/Picture Perfect/All Over Press Vis mer

- Jeg har sett folk som ansetter venner. De er assistenter, men linjene hviskes etterhvert ut og snart er de kollegaer, partnere, venner, søstre eller kjærester.

I tillegg til at kjendiser ofte blir avskrevet fra samfunnet, så sier Stewart at de også konstant trenger bekreftelse på deres egenverd - noe som kan være ødeleggende for yrket.

- De tenker hele tiden på hva andre folk mener om seg. Jeg tror at dette gjelder for de som har en drøm om å bli filmstjerne, noe som er helt idiotisk, men den livsstilen er virkelig en stor drivkraft for mange skuespillere.

- Men de kommer aldri til å bli lykkelige for de gjør ikke noe for seg selv, men for alle andre, forteller hun til bladet.

LES OGSÅ: Robert Pattinson får ikke nok av sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer