- Kristen Stewart har jentekjæreste

Filmstjernens mor bekrefter at Twilight-stjernen og hennes tidligere assistent er mer enn gode venner.

STØTTER DATTEREN: Kristen Stewarts mor, Jules, synes det er fantastisk at datteren er lykkelig forelsket i Alicia Cargile. Foto: NTB Scanpix
STØTTER DATTEREN: Kristen Stewarts mor, Jules, synes det er fantastisk at datteren er lykkelig forelsket i Alicia Cargile. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Ryktene rundt den amerikanske skuespillerstjernen Kristen Stewart (25) begynte å svirre allerede i januar i år.

EKSKOLLEGER OG EKSKJÆRESTER: Kristen Stewart hadde tidligere et forhold med Twilight-kollega Robert Pattinson. Foto: Mary Evans Picture
EKSKOLLEGER OG EKSKJÆRESTER: Kristen Stewart hadde tidligere et forhold med Twilight-kollega Robert Pattinson. Foto: Mary Evans Picture Vis mer
UTROSKANDALE: Mens Kristen jobbet med filmen Snow White and the Huntsman, innledet hun et forhold til den gifte regissøren, Rupert Sanders. Foto: Afp
UTROSKANDALE: Mens Kristen jobbet med filmen Snow White and the Huntsman, innledet hun et forhold til den gifte regissøren, Rupert Sanders. Foto: Afp Vis mer

Da hadde hun gjentatte ganger vist seg sammen med sin tidligere assistent, Alicia Cargile, og det var åpenbart at de ikke «bare» var venner.

De siste ukene har forholdet virkelig blitt trappet opp, og nå har Kristens mor, Jules Stewart, bekreftet at datteren og Alicia faktisk er et par.

I et intervju med avisen Sunday Mirror fortalte hun at hun har akseptert at datteren er sammen med både kvinner og menn.

Saken fortsetter under bildet.


- Hvordan kan jeg ikke akseptere at hun nå for tiden har en jentekjæreste? Hun er jo lykkelig, sier hun til avisen ifølge Daily Mail.

Kristen har selv ikke kommentert forholdet, men hun har flere ganger latt seg fotografere mens hun holder Alicia i hånden.

Skuespilleren var i flere år sammen med «Twilight»-skuespiller Robert Pattinson, som nå angivelig har forlovet seg med hip-hop-artisten FKA Twigs.

I 2012 var hun i medienes søkelys etter at det kom fram at hun hadde innledet et seksuelt forhold til regissøren Rupert Sanders. På den tiden var Stewart fortsatt sammen med Pattinson, og Sanders var gift med Liberty Ross.

Forholdet skjedde mens Kristen og Rupert jobbet sammen med filmen «Snow White and the Huntsman».


LES OGSÅ: - Har Kristen fått seg jentekjæreste?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer