«Twilight»-stjernen Kristen Stewart:

Kristen Stewart gjorde som Britney Spears

Men skuespilleren har ennå ikke kommentert sin nye frisyre. 

LIKE: Kristen Stewart sin nye sveis kan minne endel om Britneys frisyre i 2007. Foto: NTB scanpix
LIKE: Kristen Stewart sin nye sveis kan minne endel om Britneys frisyre i 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 2007 sjokkerte artisten Britney Spears (35) en hel verden med å barbere av seg alt håret.

Nå gjør «Twillight»-skuespiller Kristen Stewart (26) det samme, men i en mindre dramatisk sammenheng enn «Toxic»-sangerinnen.

For mens Britney gjorde det i kjølvannet av et sammenbrudd, har Kristen etter alt å dømme gjort det på grunn av ønsket om en ny stil.

Det deler frisøren hennes på bildedelingstjenesten Instagram.

På bildet ser man en betydelig endring fra forrige gang hun stilte på den røde løperen. Over natten har hun nemlig gått fra kort brunt hår, til et nesten helbarbert platinablondt hode.

Kristen viste stolt frem sin nye stil på premieren til filmen «Personal Shopper» i Los Angeles tirsdag.

- Vi prøvde noe litt annerledes idag, skrev frisøren Bridget Brager under sitt Instagrambilde.

Kristen Stewart har foreløpig ikke kommentert sin nye hårfrisyre, men hun har tidligere sagt til marieclaire.com at hun ikke likte å ha langt hår.

Blitt mer åpen

I begynnelsen av sin karriere bestemte Kristen Stewart seg for å være privat i media, og hun så på media som en «fiende», mens hun datet «Twillight»-kollegaen Robert Pattison (30).

KORT: Kristen har de siste årene holdt frisyren kort. Her fra New York Film Festival på AMC Lincoln Square Theater i 2016. Foto: NTB scanpix
KORT: Kristen har de siste årene holdt frisyren kort. Her fra New York Film Festival på AMC Lincoln Square Theater i 2016. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Da jeg datet Rob, var offentligheten fiende, og det er ikke en god måte å leve på. Jeg snakket ikke om mine første forhold offentlig fordi jeg ville at ting skulle være mitt privatliv, sa hun til The Sunday Times.

Men i nyere tid har hun begynt å åpne seg mer opp privatlivet.

I 2016 stod hun frem som bifil, da hun snakket om sitt daværende forhold med Alicia Cargile (26).

- Jeg skammer meg ikke og jeg er ikke forvirret, har hun senere fortalt til Elle, ifølge UsWeekly.com.

Ble sammen med assistenten

Det var i januar 2015 ryktene først begynte å svirre om at Kristen Stewart hadde falt for sin tidligere assistent.

Sommeren 2015 fortalte Stewarts mor, Jules Stewart, til Sunday Mirror at hun ikke hadde noen ting imot at datteren er kjæreste med både kvinner og menn.

KJÆRESTER: Det er en stund siden Kristen har blitt avbildet med kjæresten Alicia. Det har fått ryktene til å svirre om brudd. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER: Det er en stund siden Kristen har blitt avbildet med kjæresten Alicia. Det har fått ryktene til å svirre om brudd. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hvordan kan jeg ikke akseptere at hun nå for tiden har en jentekjæreste? Hun er jo lykkelig, sa hun den gang til avisen, ifølge Daily Mail.

Kristen selv lot seg flere ganger fotografere mens hun og Alicia har gikk hånd i hånd sammen, men hun avstod lenge fra å kommentere forholdet.

Frem til sommeren 2016.

I et nytt intervju med Elle U.K. åpnet skuespilleren seg for første gang om romansen.

- Akkurat nå er jeg veldig forelsket i kjæresten min. Vi har gjort det slutt noen ganger og blitt sammen igjen, og denne gangen var det som om: «Endelig kan jeg føle noe igjen», avslørte hun.

Nå forteller imidlertid ryktene at de to ikke lenger er et par, men det er foreløpig ikke bekreftet.

Var utro mot kjæresten

I mange år var Kristen og Robert Pattinson et av Hollywoods heteste par.

Saken fortsetter under bildet.

EKSKJÆRESTER: Robert og Kristen var sammen i flere år før forholdet tok slutt for alvor i 2013 etter mye drama. Foto: NTB scanpix
EKSKJÆRESTER: Robert og Kristen var sammen i flere år før forholdet tok slutt for alvor i 2013 etter mye drama. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sommeren 2012 kom sjokknyheten om at Stewart hadde hatt en affære med den 20 år eldre filmregissøren Rupert Sanders (45), bak kjæresten Robert Pattinsons rygg.

Hete bilder av duoen, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman», dukket opp i media, og ekteskapet mellom Sanders og kona Liberty Ross (38) gikk raskt i tusen knas.

AFFÆRE: Ryktene skal ha det til at Kristen hadde hatt en affære med den 20 år eldre regissøren Rupert Sanders. Foto: NTB scanpix
AFFÆRE: Ryktene skal ha det til at Kristen hadde hatt en affære med den 20 år eldre regissøren Rupert Sanders. Foto: NTB scanpix Vis mer

Til tross for det store sviket ga Pattinson forholdet og Stewart en ny sjanse, men i mai året etter ble det slutt for godt.

Etter bruddet har Hollywood-stjernen kun datet jenter.

Mens Stewart og Cargile hadde en pause våren 2016, datet Kristen blant annet den franske sangeren Stephanie «Soko» Sokolinski (31) i et par måneder. Forholdet tok slutt i mai.

Hun har også blitt koblet til Miley Cyrus eks-kjæreste, modellen Stella Maxwell (26).

Robert Pattinson er i dag lykkelig med artisten FKA Twigs (29). De forlovet seg i 2015.

LES OGSÅ: Bitter kamp om datteren etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer