Kristen Stewart frykter for livet

«Twilight»-stjernen er redd for at sosiale medier skal avsløre hvor hun er til enhver tid.

FRYKTER FOR LIVET: «Twilight»-stjernen frykter at kjendisstatusen skal bidra til å få henne myrdet. Foto: FameFlynet Sweden
FRYKTER FOR LIVET: «Twilight»-stjernen frykter at kjendisstatusen skal bidra til å få henne myrdet. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   «Twilight»-stjernen Kristen Stewart er redd for at kjendisstatusen skal koste henne livet.

Til nettstedet Female First sier Stewart at hun frykter at sosiale medier skal avsløre hvor hun befinner seg, og at det skal føre til at noen oppsøker henne og skader henne.

- Noen kommer til å tvitre om hvor jeg befiiner meg, og så kommer det til å smelle, sier hun i følge nettstedet.

Filmstjernen er snart i gang med promoteringen av den siste «Twilight»-filmen, men det bli uten av-og-på kjæreste Robert Pattinson.  

Kristen har nylig også uttalt at hun er ulykkelig.

- Jeg er en ulykkelig dritt. Jeg vet ikke om jeg er mest glad når jeg er komfortabel og fornøyd, eller om det er når jeg presser meg selv til det ytterste, sier hun ifølge Contactmusic.com. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Pattinson avslørt med ny dame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer