- Kristen Stewart dater Mileys eks

Nye bilder får romanseryktene til å svirre.

RYKTENE SVIRRER: I fjor sommer svirret romanseryktene mellom Miley Cyrus og Stella Maxwell, men må kobles den vakre undertøysmodellen til Kristen Stewart.  Foto: NTB scanpix
RYKTENE SVIRRER: I fjor sommer svirret romanseryktene mellom Miley Cyrus og Stella Maxwell, men må kobles den vakre undertøysmodellen til Kristen Stewart. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer svirret romanseryktene da Miley Cyrus (23) og modell Stella Maxwell (24) ble avbildet hånd i hånd i Malibu. 

Like etter kalte Maxwell den kontroversielle popstjernen for «dama si» på Instagram, der de tidligere turtelduene delte en rekke bilder av hverandre.

Kontakten dabbet imidlertid av, etter at Miley fant tilbake til sin eks-forlovede, skuespilleren Liam Hemsworth (26).

Nå kobles den smellvakre «Victoria's Secret»-modellen med en ny stjerne, nemlig med «Twilight»-skuespilleren Kristen Stewart (26).

Duoen ble observert da de forlot Met-gallaen mandag kveld sammen, og ifølge nettavisen Mirror skal de også ha gått sammen fra etterfesten senere på kvelden.

- Ryktene om at de dater svirrer etter de forlot festen sammen. Begge hadde byttet ut selskapskjolene med jeans og komfortable sko, skriver nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

NYTT PAR? Kristen Stewart (i midten) og Stella Maxwell ble observert da de forlot Met-gallaen sammen. Flere utenlandske medier har også bilder av duoen mens de forlot en etterfest senere på kvelden. Her er duoen sammen med skuespiller Dakota Fanning. Foto: Splash News
NYTT PAR? Kristen Stewart (i midten) og Stella Maxwell ble observert da de forlot Met-gallaen sammen. Flere utenlandske medier har også bilder av duoen mens de forlot en etterfest senere på kvelden. Her er duoen sammen med skuespiller Dakota Fanning. Foto: Splash News Vis mer

Eksen møtte opp med ny kjæreste

den kjendistunge gallaen, som gikk av stabelen i New York mandag, var også Stewarts ekskjæreste Robert Pattinson (29) sammen med sin nye kjæreste Tahliah Debrett Barnett (28) - også kjent som FKA Twigs. 

«Twilight»-kollegene gikk hver til sitt etter Stewarts hemmelige affære med den 20 år eldre filmregissøren Rupert Sanders (45) ble avslørt. 

Hete bilder av duoen, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman», dukket opp i media, og ekteskapet mellom Sanders og kona Liberty Ross (37) gikk i tusen knas.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG IGJEN: Robert Pattinson ankom den røde løperen med sin nye kjæreste, artist FKA Twigs. Det er uvisst om Robert og eksen Kristen møtte på hverandre på gallaen.  Foto: Pa Photos
LYKKELIG IGJEN: Robert Pattinson ankom den røde løperen med sin nye kjæreste, artist FKA Twigs. Det er uvisst om Robert og eksen Kristen møtte på hverandre på gallaen. Foto: Pa Photos Vis mer

- Forholdet er fylt av begjær

Stella Maxwell og popidolet Miley Cyrus ble avbildet en rekke ganger i fjor sommer, blant annet mens de klinte på en parkeringsplass i Hollywood, like ved innspillingssettet til Cyrus' musikkvideo.

I starten trodde flere at kyssingen kun var et PR-stunt, men venner av Cyrus bekreftet at det var mer enn vennskap mellom «Wrecking Ball»-sangeren og den blonde undertøysmodellen.

- Folk som har hengt med dem i det siste, sier at forholdet er svært ladet. Det er ikke så romantisk, men definitivt fylt av begjær, hevdet de ifølge ContactMusic.

KOBLET I FJOR: Miley Cyrus og Stella Maxwell ble avbildet i fjor sommer mens de holdt hender på vei ut av en restaurant i Malibu.  Foto: Splash News
KOBLET I FJOR: Miley Cyrus og Stella Maxwell ble avbildet i fjor sommer mens de holdt hender på vei ut av en restaurant i Malibu. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Kim og Kanye overrasket på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer