Kristen Stewart: - Jeg skammer meg ikke

Hollywood-stjernen åpner seg om legningen sin.

LYKELIG FORELSKET: Her kommer Kristen Stewart med kjæresten Alicia Cargile sammen til en filmfremvisning under filmfestivalen i Cannes i mai.   Foto: Afp
LYKELIG FORELSKET: Her kommer Kristen Stewart med kjæresten Alicia Cargile sammen til en filmfremvisning under filmfestivalen i Cannes i mai. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er nesten to år siden ryktene begynte å svirre om at Kristen Stewart (26) hadde blitt kjæreste med spesialeffekt-produsenten Alicia Cargile.

Paret skal ha vært sammen helt siden våren 2014, og selv om skuespilleren flere ganger lot seg fotografere mens hun og Alicia gikk hånd i hånd, var det i sommer at hun bekreftet romansen for første gang.

- Akkurat nå er jeg veldig forelsket i kjæresten min. Vi har gjort det slutt noen ganger og blitt sammen igjen, og denne gangen var det som om: «Endelig kan jeg føle noe igjen», avslørte hun til Elle U.K i juli.

Nylig begynte det å versere rykter om et mulig brudd mellom de to, men ingen av kjærestene har foreløpig bekreftet dette.

Nå åpner Kristen, som tidligere datet menn, seg om legningen sin.

- Jeg skammer meg ikke og jeg er ikke forvirret, forteller hun til Elle, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

HÅND I HÅND: Kristen og Alicia er i dag samboere. Foto: Splash News
HÅND I HÅND: Kristen og Alicia er i dag samboere. Foto: Splash News Vis mer

Var utro mot eks-kjæresten

- Ting har forandret seg. Ikke bare med meg. Nå har vi virkelig lov til å oppmuntre denne nye aksepten og det er fantastisk, sier hun videre til bladet.

I dag bor den forelskede duoen sammen i «Twilight»-stjernens luksuriøse bolig i hipster-støket Los Feliz i Los Angeles.

Sommeren 2015 fortalte Stewarts mor, Jules Stewart, til Sunday Mirror at hun ikke hadde noen ting imot at datteren er kjæreste med både kvinner og menn.

- Hvordan kan jeg ikke akseptere at hun nå for tiden har en jentekjæreste? Hun er jo lykkelig, sa hun den gang til avisen, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

VAR UTRO: Robert Pattinson og Kristen Stewart var et par fra 2008 til 2012.  Foto: Pa Photos
VAR UTRO: Robert Pattinson og Kristen Stewart var et par fra 2008 til 2012. Foto: Pa Photos Vis mer

I mange år var Kristen og Robert Pattinson (30) et av Hollywoods heteste par.

Duoen forelsket seg under innspillingen av «Twilight»-sagaen, men vernet svært godt om privatlivet sitt.

- Da jeg datet en gutt skjulte jeg alt jeg gjorde fordi alt personlig føltes som om det ble bagatalisert umiddelbart, og det likte jeg ikke. Vi ble omgjort til disse latterlige tegneseriefigurene og jeg tenkte: «Dette er mitt. Dere gjør forholdet mitt om til noe det ikke er», fortalte hun til Elle i sommer.

- Men så forandret det seg da jeg begynte å date en jente. Da tenkte jeg: «Ved å skjule dette fremstår jeg egentlig som om jeg er skamfull eller ikke står for dette, så jeg måtte endre hvordan jeg oppførte meg offentlig». Det gjorde livet mitt lettere og jeg er mye lykkeligere.

Saken fortsetter under bildet.

SKANDALE: Kristen Stewart hadde en affære med regissør Rupert Sanders da hun var i et forhold med Robert Pattinson.  Foto: Reuters
SKANDALE: Kristen Stewart hadde en affære med regissør Rupert Sanders da hun var i et forhold med Robert Pattinson. Foto: Reuters Vis mer

Sommeren 2012 kom sjokknyheten om at Stewart hadde hatt en affære med den 20 år eldre filmregissøren Rupert Sanders (45), bak kjæresten Robert Pattinsons rygg.

Hete bilder av duoen, som jobbet sammen på filmen «Snow White and the Huntsman», dukket opp i media, og ekteskapet mellom Sanders og kona Liberty Ross (37) gikk raskt i tusen knas.

Til tross for det store sviket ga Pattinson forholdet og Stewart en ny sjanse, men i mai året etter ble det slutt for godt

Etter bruddet har Hollywood-stjernen kun datet jenter.

Mens Stewart og Cargile hadde en pause i vår, datet Kristen blant annet den franske sangeren Stephanie «Soko» Sokolinski (30) i et par måneder. Forholdet tok slutt i mai

Hun har også blitt romantisk linket til Miley Cyrus (23) eks-kjæreste, modellen Stella Maxwell (26).

Robert Pattinson er i dag lykkelig med artisten FKA Twigs (28). De forlovet seg i fjor vår.

BRUDD: Kristen og Soko var sammen fra mars til mai tidligere i år.  Foto: Broadimage
BRUDD: Kristen og Soko var sammen fra mars til mai tidligere i år. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: Geri Halliwell er gravid igjen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer